Λούδης: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

Gazzetta team
Λούδης: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι»

bet365

Το τέλειο παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν αύριο (20/5) οι παίκτες του ΝΟ Βουλιαγμένης για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το κύπελλο απέναντι στον Ολυμπιακό (που είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση από το δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ).

Έτσι δηλώνουν παίκτες και προπονητής της ομάδας των νοτίων προαστίων, μετά το νικηφόρο ημιτελικό (14-5) απέναντι στον Εθνικό, στο Final-4 που διεξάγεται στο Καρπενήσι.

Κώστας Λούδης – Προπονητής ΝΟ Βουλιαγμένης: «Δεν είδαμε το παιχνίδι με τον Εθνικό σαν προπόνηση. Δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. Προσπάθησα να πείσω τα παιδιά ότι εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτως των προβλημάτων του Εθνικού. Ο αντίπαλος είναι μια ομάδα με πολύ βαρύ σκουφάκι και πρέπει να τη σέβεσαι. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και εκμεταλλευτήκαμε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Μου δόθηκε κι εμένα η δυνατότητα να κάνω συντήρηση δυνάμεων για τον αυριανό τελικό και τα πιο νέα παιδιά να πάρουν τη χαρά της συμμετοχής σε ένα Final-4. Πηγαίνουμε με τον καλύτερο τρόπο στον τελικό. Θυμίζω ότι είναι ένα παιχνίδι και ο μοναδικός στόχος μας είναι η κατάκτηση του τίτλου. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, γνωρίζουμε τη διαφορά που υπάρχει, αλλά θα κάνουμε το τέλειο παιχνίδι».

Κωνσταντίνος Γούβης – Αμυντικός ΝΟ Βουλιαγμένης: «Το σημερινό παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, αφού ο Εθνικός εμφανίστηκε με πολλές ελλείψεις και δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός απέναντί μας. Η σκέψη μας είναι στον αυριανό τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να μείνουμε εμείς ικανοποιημένοι από τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε».

Από την πλευρά του Εθνικού, ο προπονητής της ομάδας Φάνης Κουντουδιός και ο αρχηγός Νικήτας Κόχειλας, παρά την ήττα με πολλά γκολ διαφορά εξέφρασαν ικανοποίηση για την παρουσία του συλλόγου στη γιορτή της υδατοσφαίρισης και τη δυνατότητα που είχαν οι νεαροί αθλητές της ομάδας να αγωνιστούν σε μια τέτοια διοργάνωση.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Φάνης Κουντουδιός – Προπονητής Εθνικού: «Δυστυχώς ήμασταν αποδεκατισμένοι. Είχαμε παίκτες που έλειπαν λόγω τιμωρίας, άλλους που ήταν τραυματισμένοι, ενώ δυο παιδιά δεν ήρθαν στο Καρπενήσι επειδή έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις. Από τη μία αυτό είναι πολύ καλό, από την άλλη είσαι υποχρεωμένος να μην μπορείς να διεκδικήσεις πολλά πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε δυνάμεις παίξαμε αρκετά καλά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν πληρώσαμε τις απουσίες μας, αλλά το γεγονός ότι ήμασταν ένα μήνα εκτός ρυθμού και δεχτήκαμε γκολ επιπόλαια. Το σκορ στο πρώτο μισό του αγώνα ήταν πλασματικό. Στη συνέχεια η ανωτερότητα του ΝΟ Βουλιαγμένης και η κούραση της ομάδας μας έφεραν το τελικό αποτέλεσμα. Για το φετινό Εθνικό είναι τεράστια επιτυχία που βρίσκεται στο Καρπενήσι».
Μιλώντας για τον επικείμενο τελικό μεταξύ του ΝΟ Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού σχολίασε: «Οι πιθανότητες της Βουλιαγμένης είναι λίγες, αλλά πρέπει να τις διεκδικήσει μέχρι το τέλος».

Νικήτας Κόχειλας – Αρχηγός Εθνικού: «Στη σημερινή ομάδα του Εθνικού έπαιξαν παίκτες που για πρώτη φορά αγωνίστηκαν σε τέτοιο επίπεδο. Μερικοί από αυτούς δεν είχαν καν συμμετοχή στην Α1 κατηγορία. Χρειάζεται πολύ δουλειά στον Εθνικό. Είμαι αισιόδοξος για το αύριο του ιστορικού αυτού συλλόγου. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που μπορούν να προχωρήσουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα