Ο Τιμ σόκαρε τον Ναδάλ στη Ρώμη!

Gazzetta team
Ο Τιμ σόκαρε τον Ναδάλ στη Ρώμη!

bet365

Ο Ραφαέλ Ναδάλ υπέκυψε για πρώτη φορά φέτος στο χώμα (6-4, 6-3), συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να μην κατακτά το Ρολάν Γκαρός και τα τέσσερα τουρνουά που προηγούνται.

Ο Ντομινίκ Τιμ είχε χάσει στους τελικούς της Μαδρίτης και της Βαρκελώνης από τον Ναδάλ. Και στη Ρώμη πήρε το αίμα του πίσω, αποκλείοντας τον Ισπανό στους «8» του ιταλικού Όπεν στη Ρώμη.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ήταν η πρώτη φετινή ήττα του Ράφα στο χώμα, έπειτα από ένα σερί 17 σερί νικών. Είχε χάσει μόλις δύο σετ το 2017. Όλα αυτά απέναντι σε έναν σούπερ ταλαντούχο αντίπαλο, ο οποίος έπαιξε επιθετικά και του βγήκε.

Ο Αυστριακός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο σετ, όπου προηγήθηκε 5-1. Ο Ναδάλ επέστρεψε, κάνοντας το 5-4, αλλά τελικά δεν κατάφερε την απόλυτη ανατροπή. Στο επόμενο σετ πήγαιναν χέρι-χέρι στα πρώτα έξι γκέιμς, όμως ο Τιμ έκανε το μπρέικ στο έβδομο, προηγήθηκε 5-3 και πήρε τη νίκη.

Πλέον, ο Ναδάλ στρέφεται στο γαλλικό Όπεν, όπου θα διεκδικήσει τον 10ο τίτλο του, ενώ ο Τιμ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τζόκοβιτς-Ντελ Πότρο στον ημιτελικό του Σαββάτου.

 

Τελευταία Νέα