Αλβανός: «Δεν υπάρχουν φαβορί στους τελικούς»

Gazzetta team
Αλβανός: «Δεν υπάρχουν φαβορί στους τελικούς»

bet365

Στις τρεις νίκες θα κριθεί ο φετινός τίτλος της Handball Premier ανάμεσα σε ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. και ΑΣΕ Δούκα, με τον Αλέξη Αλβανό να τονίζει ότι δεν υπάρχουν φαβορί.

Ο 1ος και ο 2ος τελικός θα διεξαχθούν Σάββατο 20/5 και Δευτέρα 22/5, ώρα 16:00 στο γήπεδο χάντμπολ της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ και θα μεταδοθούν απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Ο δεξιός ίντερ της ομάδας από την Νέα Ιωνία Αλέξης Αλβανός, τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Δεν υπάρχουν φαβορί στους τελικούς, ούτε και προγνωστικά. Είναι διαφορετικός θεσμός οι τελικοί, εκτός από την ποιότητα μετράει πολύ και η ψυχολογία.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Την ομάδα την κάνουν οι προσωπικότητες, έχουμε αρκετά έμπειρους παίκτες και μπορούμε να διαχειριστούμε κατάλληλα τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε φτάσει άξια έως εδώ και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια. Μετά από πέντε παιχνίδια που έχουμε παίξει, δεν υπάρχουν μυστικά και κρυφά χαρτιά ανάμεσα στις δύο ομάδες».

«Ισάξιες οι ομάδες»
Από την πλευρά της ομάδας των «εκπαιδευτηρίων» ο αρχηγός Στάθης Ζαμπούνης σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Καταρχήν είμαστε χαρούμενοι για την συμμετοχή μας στους τελικούς. Θεωρώ ότι με την παρουσία μας στα πλέι οφ δείξαμε ότι το αξίζουμε. Σχετικά με τους αγώνες, θεωρώ ότι θα είναι 50-50 και ίσως ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχει λόγω έδρας ένα μικρό προβάδισμα. Έχουμε παίξει πέντε φορές, κέρδισαν τα τρία παιχνίδια και εμείς τα δύο.

Πιστεύω ότι οι ομάδες είναι ισάξιες και ο τίτλος θα κριθεί στις άμυνες, στην μαχητικότητα και την ωριμότητα. Εκτιμώ ότι θα είναι μία δύσκολη και μεγάλη σειρά. Επτά χρόνια μακριά από κάποιο τίτλο είναι πολλά για αυτό το σωματείο, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να κατακτήσουμε έναν, θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα