Ξεκίνημα με 21η θέση το ανσάμπλ νεανίδων στο Ευρωπαϊκό

Gazzetta team
Ξεκίνημα με 21η θέση το ανσάμπλ νεανίδων στο Ευρωπαϊκό

bet365

Με την πρώτη παρουσίαση του προγράμματος του ανσάμπλ νεανίδων στις 10 κορύνες, άνοιξε η αυλαία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής, στη Βουδαπέστη (19-21 Μαΐου).

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις αθλήτριες Σοφία Φιλίππου, Φωτεινή Ιωαννίδη, Ελένη-Ιωάννα Δημοπούλου, Μαρία Τοπαλίδη, Χριστίνα-Ουρανία Ρήγα του Α.Π.Σ. Ολυμπιακός Ρυθμός, συγκέντρωσε 13,200 βαθμούς, που την φέρνουν προς το παρόν στην 21η θέση της κατάταξης μεταξύ 27 χωρών.

Αύριο (Σάββατο 20/05) όλες οι ομάδες θα παρουσιάσουν ξανά το ίδιο πρόγραμμα στις 10 κορύνες και από το άθροισμα της βαθμολογίας των δύο ημερών θα προκύψει η τελική κατάταξη στον σύνθετο αγώνα, καθώς και οι οκτώ χώρες που θα προκριθούν στον τελικό οργάνου της Κυριακής (21/05).

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Την σκυτάλη παίρνουν το απόγευμα της Παρασκευής (19/05) οι πρωταθλήτριες του ατομικού γυναικών Ελένη Κελαϊδίτη και Κατερίνα Δερβίση, οι οποίες θα αγωνιστούν στο στεφάνι και στην μπάλα. Οι Ελληνίδες εκπρόσωποι θα συμμετάσχουν στον Β’ Όμιλο (16:15 - 18:15 ώρα Ελλάδας), ενώ οι οκτώ φιναλίστ στα δύο συγκεκριμένα όργανα θα προκύψουν με την ολοκλήρωση του προκριματικού, γύρω στις 21:15.

 

Τελευταία Νέα