«Σπάει» το δίδυμο Ασουμανάκη-Νικολαΐδου

«Σπάει» το δίδυμο Ασουμανάκη-Νικολαΐδου

bet365

H Σοφία Ασουμανάκη μεταβαίνει στις ΗΠΑ για σπουδές, με την ομοσπονδία να της επιτρέπει πλέον να αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στο απλό σκιφ.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας έχει ως εξής: «Την Τρίτη 16 Μαΐου η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σε συνάντηση που έγινε με τους γονείς της Σοφίας Ασουμανάκη ότι η αθλήτρια θα μεταβεί για σπουδές σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ και ως εκ τούτου αποχωρεί από την Εθνική ομάδα.

Από την πλευρά της οικογένειας της αθλήτριας εκφράστηκε η επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα ανάλογα με τις υποχρεώσεις της στο Πανεπιστήμιο.

Η θέση της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας είναι ότι οι πόρτες της Εθνικής ομάδας είναι ανοιχτές με τους όρους και τις προϋποθέσεις που λειτουργεί αυτή».

Θυμίζουμε ότι Σοφία Ασουμανάκη και Κατερίνα Νικολαΐδου κατέκτησαν την 4η θέση στο Ρίο, στην πρώτη τους παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η Σοφία Ασουμανάκη, η οποία σπούδαζε ψυχολογία, έγινε δεκτή από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, όπου θα της δοθεί η ευκαιρία να διαλέξει τον τομέα σπουδών της μετά τον πρώτο χρόνο.

 

Τελευταία Νέα