Παρουσιάζονται οι δράσεις του Safe Water Sports

Gazzetta team
Παρουσιάζονται οι δράσεις του Safe Water Sports

bet365

Παρουσιάζονται τη Δευτέρα στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής οι δράσεις του Safe Water Sports,με τη στήριξη Ολυμπιονικών και άλλων προσωπικοτήτων.

Η ασφάλεια όλων μας είναι και ζήτημα κουλτούρας και αφορά στη νοοτροπία ενός λαού ο οποίος περιβάλλεται από θάλασσα, γι αυτό οφείλει να γνωρίζει τα μυστικά και τους κινδύνους της.

Ο Πρόεδρος του μη –κερδοσκοπικού σωματείου Safe Water Sports Δρ. Παναγιώτης – Μιχαήλ Πασχαλάκης παρουσιάζει τη Δευτέρα 15 Μαίου – 12.30 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής τις δράσεις του Safe Water Sports.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Η εθελοντική πρωτοβουλία Safe Water Sports, που ιδρύθηκε με στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και ασφάλεια στο νερό και τα θαλάσσια σπορ, συμπληρώνει δύο χρόνια δράσεων και υποστηρίζεται από:

• Τους Ολυμπιονίκες μας Νίκο Κακλαμανάκη, Σπύρο Γιαννιώτη, Αγγελική Καραπατάκη, Σοφία Παπαδοπούλου.

• Τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης και χάλκινο πρωταθλητή κόσμου Χρήστο Αφρουδάκη.

• Τα ντουέτα συγχρονισμένης κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη - Εβελίνα Παπάζογλου (10η θέση- Ρίο) και Αθανασία Τσόλα - Σοφία Μαλκογεώργου (χάλκινες πρωταθλήτριες Ευρώπης νεανίδων).

• Τον ασημένιο πρωταθλητή Ευρώπης (U-21) θαλάσσιου σκι Νίκο Πλυτά. Οι αθλητές, που έχουν συνδέσει τη ζωή τους με το υγρό στοιχείο, θα μιλήσουν για τους κανόνες ασφάλειας και τις δράσεις του Safe Water Sports.

H ενημερωτική εκστρατεία του Safe Water Sports για το 2017 έχει την υποστήριξη των φίλων του Οργανισμού Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδας Καρύδη και Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

 

Τελευταία Νέα