Μανωλιουδάκη: «Ο κόσμος ο 8ος παίκτης μας»

Μανωλιουδάκη: «Ο κόσμος ο 8ος παίκτης μας»

bet365

H Φιλιώ Μανωλιουδάκη, μίλησε στο gazzetta.gr για την ισοφάριση του Ολυμπιακού σε 2-2 στην σειρά των τελικών του Πρωταθλήματος Α1 γυναικών και έμεινε στη στήριξη του κόσμου.

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, τόνισε μετά το ματς στο Λαιμό: «Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, ενώ βρισκόμασταν 2-0 πίσω και η ψυχολογία είναι με το μέρος μας. Πλέον πάμε στην έδρα μας με τους φιλάθλους που είναι ο 8ος παίκτης για εμάς για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, με εξαίρεση το τελευταίο οκτάλεπτο, όπου κάναμε λάθη, αυτά θα πρέπει να δούμε στην προπόνηση για να μην κάνουμε ξανά τα ίδια».

Από την πλευρά της η Άλκηστις Αβραμίδου σημείωσε: «Τόσο σήμερα, όσο και στον τελευταίο τελικό η νίκη είναι μονόδρομος. Παίξαμε καλή άμυνα και αυτός ήταν ο στόχος μας εξ αρχής. Ξέραμε ότι θα είναι ένα ματς με πολλές αποβολές. Εμείς παίζουμε περίεργη άμυνα και ίσως να δόθηκαν και παραπάνω αποβολές απ' ότι περιμέναμε.

Στο 4ο οκτάλεπτο παίξαμε με το χρονόμετρο και αυτό είχε ως συνέπεια να γίνουν λάθη, όμως δεν αγχωθήκαμε, απλώς συγκεντρωθήκαμε στο τέλος και παίξαμε όπως πρέπει.

Τα ξεχνάμε όλα και πάμε στο 5ο ματς στην έδρα μας. Έχουμε δώσει 6 ματς φωτιά μέσα σε πολύ μικρό διάστημα -όταν στην Ισπανία τα πλέι οφ ξεκίνησαν χθες- και παρότι έχουμε ψυχολογία αυτή τη στιγμή, δεν παύει να είμαστε κουρασμένες».

Καμμένου: «Είμαι «καθαρή» δύο χρόνια!»

Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου δεν θέλησε να μείνει στη διαιτησία, από την οποία υπάρχουν παράπονα από την πλευρά της Βουλιαγμένης. «Είμαι «καθαρή» δύο χρόνια, σαν τους αλκοολικούς μετρώ και εγώ το διάστημα που δεν έχω πάρει κόκκινη κάρτα.

Θα ήθελα να μιλήσω για τη συνολική εικόνα της ομάδας μου μέχρι τώρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένη από τα παιδιά μου, τις αθλήτριες μου. Είναι μία νέα ομάδα, που ξεκινά έναν νέο κύκλο και κατάφερε να κοιτάξει τον Ολυμπιακό στα μάτια. Κανείς δεν περίμενε στην αρχή της χρονιάς ότι θα μπορούσε να είναι άκρως ανταγωνιστική. Βέβαια εμείς το βλέπαμε κι ας μην το έβλεπε ο κόσμος, τα ματς ήταν όλα πολύ κλειστά, η ομάδα είχε δώσει σημάδια ότι ανεβαίνει.

Πιστεύω ότι σε 1-2 χρόνια αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη και να διεκδικήσουν τρόπαια όπως έκανε και η προηγούμενη μεγάλη ομάδα της Βουλιαγμένης.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Θα πάμε στον Πειραιά με στόχο τη νίκη».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα