Στα Χανιά το πρώτο μίτινγκ της χρονιάς

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Στα Χανιά θα γίνει το πρώτο μίτινγκ της χρονιάς, με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών και αθλητριών και αρκετών ξένων.
Το μίτινγκ "Χανιά 2017" θα γίνει στις 20 Μαΐου και αναμένεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο στάδιο "Ελενα Βενιζέλου".
"Με ιδιαίτερη χαρά διοργανώνουμε και φέτος την αθλητική μας συνάντηση "Χανιά 2017", που γίνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά και, που φέρει το όνομα της πόλης μας. Μιας πόλης με μεγάλη ιστορία στον κλασσικό αθλητισμό και τις αθλητικές διοργανώσεις.
Πάντα θεωρούσαμε και συνεχίζουμε να έχουμε την πεποίθηση πως η συγκεκριμένη διοργάνωση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του στιβικού οικοδομήματος μας.
Θέσαμε και φέτος στόχο τη συνέχιση των αγώνων, κι έτσι ξεπεράσαμε όλες τις δυσκολίες, που είναι κυρίως οικονομικές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σ όλους αυτούς που ήταν κοντά μας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και που δεν είναι άλλοι από τους φορείς, τους χορηγούς τους υποστηρικτές, τους εθελοντές, τους αθλητές και τους προπονητές.
Εύχομαι το απόγευμα της 20ής Μαΐου ο κόσμος να γεμίσει το στάδιο, και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών, που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη, στην επίτευξη των στόχων τους", δήλωσε ο πρόεδρος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, Γιώργος Γιατρουδάκης, στη διάρκεια της πρώτης συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε με αφορμή το γεγονός, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Από την πλευρά του ο γραμματέας του συλλόγου Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Με την ευκαιρία της συνέντευξης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο με τις συντονισμένες ενέργειες του οποίου και την απόφαση του Πολυτεχνείου Κρήτης να παραχωρήσει ένα χώρο για δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων και την Περιφέρεια Κρήτης η οποία ανέλαβε τη χρηματοδότηση για να πάψουν πια οι σφυροβόλοι των Χανίων που παίρνουν τόσα χρόνια διακρίσεις, μετάλλια και κάνουν τους Χανιώτες υπερήφανους να πάψουν να αγωνίζονται κάτω από αυτές τις απάνθρωπες συνθήκες που αγωνίζονται μέχρι τώρα".
Στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών και η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας, Κωνσταντίνα Σπανουδάκη. «Νιώθω μεγάλη περηφάνια που στον τόπο μου γίνεται ένας αγώνας τόσο υψηλού επιπέδου και μας τιμά το γεγονός ότι στο μίτινγκ αυτό θα έρθουν αθλητές και από το εξωτερικό από Γερμανία, Δανία, Σερβία, Κύπρο και μας δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά που είναι στο σύλλογό μου αλλά και σε άλλα παιδιά που θα έρθουν να αγωνιστούν σε αυτό το μίτινγκ να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό", είπε η νεαρή αθλήτρια.
Το επόμενο διάστημα οι διοργανωτές θα ανακοινώσουν ονόματα αθλητών, που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Τον αγώνα διοργανώνει ο ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και με συνδιοργανωτές την περιφέρεια Κρήτης, την περιφερειακή ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων και τον Δήμο Πλατανιά.
Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων.
 

Τελευταία Νέα