«Όταν παίζουμε με ψυχή, δε φοβόμαστε κανέναν»

Gazzetta team
«Όταν παίζουμε με ψυχή, δε φοβόμαστε κανέναν»

bet365

Στο πάθος, αλλά και στην ψυχή που έδειξε ο Ολυμπιακός στη νίκη επί της Βουλιαγμένης για τον τρίτο τελικό της Α1 πόλο γυναικών, στάθηκαν οι Νικόλ Ελευθεριάδου και Άλκηστις Αβραμίδου.

Οι ερυθρόλευκες επικράτησαν με 11-9 απέναντι στη Βουλιαγμένη, μένοντας ζωντανές στην υπόθεση τίτλος, με τις δύο πολίστριες να τονίζουν πως το μυαλό της ομάδας βρίσκεται στο επόμενο ματς.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν:

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Δείξαμε ψυχή και πάθος, κάτι που δεν είχαμε στα προηγούμενα ματς και γι' αυτό φτάσαμε στη νίκη. Πραγματικά, σήμερα οι Έμολο και Μπιανκόνι έπαιξαν σαν Ελληνίδες. Αυτό το χρειάζεσαι από τις ξένες. Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, αλλά και 2-0 να χάνουμε δε λυγίζουμε. Πάμε παρακάτω».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Άλκηστις Αβραμίδου: «Εδώ που φτάσαμε δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και να το διασκεδάσουμε. Είναι ένα παιχνίδι που βαραίνει τη Βουλιαγμένη. Αποδείξαμε ότι όταν παίζουμε με ψυχή και καρδιά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Τους σεβόμαστε, αλλά κι εμείς είμαστε καλή ομάδα. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμη, καθώς απέχουμε άλλη μία νίκη. Το επόμενο παιχνίδι είναι ζωής και θανάτου. Αν είναι καλύτερη ομάδα και μας κερδίσει ας το πάρει. Αλλά θεωρώ ότι αν παίξουμε έτσι δε θα χάσουμε. Έχουμε περίεργη ψυχολογία. Μπορεί να βγάζουμε φωτιά και ξαφνικά να αρχίσουμε να πέφτουμε. Περίμενα ότι η Βουλιαγμένη θα αντιδρούσε. Έβγαλαν ψυχή στο τελευταίο οκτάλεπτο. Αλλά θεωρώ ότι παίξαμε με ψυχή και πιο έξυπνα και πήραμε τη νίκη».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα