Παυλίδης: «Τα κορίτσια θα κάνουν αυτό που πρέπει»

Παυλίδης: «Τα κορίτσια θα κάνουν αυτό που πρέπει»

bet365

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των κοριτσιών του και ταυτόχρονα απογοητευμένος με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε, ο Χάρης Παυλίδης είναι αισιόδοξος για την συνέχεια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφορικά με την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε είπε: «Ρώτησα τον διαιτητή γιατί πήρα την κάρτα και δεν είχε το σθένος να μου απαντήσει. Είμαστε εδώ επαγγελματίες προπονητές και έρχονται εδώ ερασιτέχνες διαιτητές που παίζουν ένα ματς κάθε 15 μέρες με αυτά τα αποτελέσματα», σχετικά με την εμφάνιση της ομάδας του επεσήμανε, «Για ένα ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, όμως στο δεύτερο δεν ήμασταν το ίδιο καλοί. Θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι αν κρατούσαμε τον ίδιο ρυθμό. Το επόμενο ματς είναι δίχως αύριο και ο Γιώργος και τα κορίτσια θα κάνουν αυτό που πρέπει χωρίς αμφιβολία».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Από την πλευρά της η Αλεξία Καμμένου υπογράμμισε: «Το είχα πει εξαρχής ότι δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στον Ολυμπιακό με 3-0. Κρατάω ότι αντιδράσαμε και πλησιάσαμε. Είναι παγίδα να πιστέψεις ότι κάτι έχει κριθεί με τις δύο νίκες. Ήμασταν απρόσεκτες στην άμυνα και κάναμε λάθη που θα μελετήσουμε και θα διορθώσουμε. Όλα είναι ανοικτά ακόμη. Εκμεταλλεύτηκαν τα δικά μας ομαδικά λάθη.

Έχουμε ακόμη δύο ευκαιρίες να φτάσουμε στον τίτλο. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά. Κανείς δεν περίμενε αυτό που έχουν πετύχει. Είμαστε ευχαριστημένες από την πορεία αλλά θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα