Βλάχος: «Θέλουμε άλλη μία νίκη για τον πρώτο στόχο»

Βλάχος: «Θέλουμε άλλη μία νίκη για τον πρώτο στόχο»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε από την απόδοση της ομάδας του ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος θέλει το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από την τρίτη νίκη που θα σημάνει τον 5ο σερί τίτλο.

«Ήμασταν πιο καλοί αμυντικά και επιθετικά από το πρώτο ματς. Είχαμε πιο πολλές λύσεις και καλύτερο ρυθμό και φτάσαμε σε μία πιο εύκολη νίκη.

Θέλουμε άλλη μία για να πάρουμε το πρωτάθλημα, να πάμε στο κύπελλο και να προετοιμαστούμε για το Champions League»

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Λούδης φανερά εκνευρισμένος από την αποβολή του Ζερδεβά είπε: «Ήμασταν πολύ κακοί και χάσαμε δίκαια».

Ο Γιώργος Ντόσκας σημείωσε: «Σήμερα είχαμε καλύτερο ρυθμό, ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε. Πάμε στον Πειραιά να πάρουμε το πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε έναν έναν τους στόχους, είμαστε κοντά στην κατάκτηση του πρώτου. Θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα γιατί είναι ο βασικός μας στόχος, όπως κάθε χρονιά. Δεν γίνεται να είναι το μυαλό μας στη Βουδαπέστη όταν εκκρεμούν δύο εγχώριοι τίτλοι».

Τέλος, ο Νίκος Κοπελιάδης είπε: «Πιστεύω ότι μπορούσα να τα πάω καλύτερα σήμερα, έχω δύο μέρες να προετοιμαστώ για να είμαι πιο έτοιμος και να τα δώσω όλα. Η Βουλιαγμένη είναι μία αμυντικογενής ομάδα γι αυτό στα περισσότερα παιχνίδια μας το σκορ μένει χαμηλά στο παθητικό. Όμως για να αντεπεξέλθουμε κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να εξισορροπήσουμε άμυνα και επίθεση».

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα