Τεστ στη Σλοβενία ενόψει Παγκοσμίου για τους αθλητές με αναπηρίες

Gazzetta team
Τεστ στη Σλοβενία ενόψει Παγκοσμίου για τους αθλητές με αναπηρίες

bet365

Έντονη θα είναι τον Μάιο η αγωνιστική δράση και για τους διεθνείς αθλητές με αναπηρίες. Αύριο κατ’ αρχάς θα βρίσκονται στη Σλοβενία οι Γιώργος Μουχθής, Χρήστος Στάμου, Νίκος Καπλάνης και Λάζαρος Τέλογλου προκειμένου να μετάσχουν στο δυνατό όπεν, που θα γίνει από τις 5 έως τις 10 του μήνα στην πόλη Λάσκο και να τεστάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση.

Ο Μουχθής αγωνίζεται στην κλάση 6 (ορθίων), ο Στάμου και ο Καπλάνης στη 2 (αθλητών με αμαξίδιο) και ο Τέλογλου στη 10 (ορθίων). Το τουρνουά περιλαμβάνει ατομικό και ομαδικό. Επίσης, την προσεχή Τρίτη θα μεταβεί στo ίδιο μέρος ο Μάριος Χατζηκυριάκος.

Ο νεαρός πινγκπονίστας της κατηγορίας 6 θα πάρει μέρος σε προπονητικό καμπ επίλεκτων αθλητών, που οργανώνουν οι Σλοβένοι πριν αλλά και μετά το διεθνές τουρνουά. Στο καμπ θα μετάσχουν αθλητές και από άλλες χώρες και κυρίως τη Μεγάλη Βρετανία και την Κροατία.

Λίγες μέρες μετά ακολουθεί η διοργάνωση, που αποτελεί μεγάλο φετινό στόχο. Από τις 13 έως τις 20 Μαΐου θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα το 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού και η Ελλάδα θα έχει εκπροσώπηση με δύο ομάδες. Στην κλάση 6 των ορθίων θα είναι ο Γιώργος Μουχθής, ο Μάριος Χατζηκυριάκος και ο Λευτέρης Μαύρης.

Στα άτομα με αμαξίδιο θα συγκροτήσουν ομάδα ο Χρήστος Στάμου και ο Νίκος Καπλάνης. Ο Χατζηκυριάκος θα πάει στην Μπρατισλάβα απευθείας από το Λάσκο, ενώ οι αθλητές, που θ’ αγωνιστούν στο όπεν της Σλοβενίας θα επιστρέψουν στην Αθήνα για ολιγοήμερη μίνι προετοιμασία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα