Στον 2ο προκριματικό γύρο του διπλού αποκλείστηκε ο Γκιώνης

Gazzetta team
Στον 2ο προκριματικό γύρο του διπλού αποκλείστηκε ο Γκιώνης

bet365

Με παιχνίδια στο διπλό ανδρών άρχισε το απόγευμα την προσπάθειά του στο κροατικό όπεν ο Παναγιώτης Γκιώνης. Με συμπαίκτη τον πολιτογραφημένο Γερμανό (κι επίσης αθλητής με αμυντικό στυλ παιχνιδιού) Γουάνγκ Σι αποκλείστηκαν στον 2ο προκριματικό γύρο.

Αρχικά νίκησαν με 3-0 σετ τους Άγγλους Σάμουελ Γουόκερ/Ντέιβιντ Μακ Μπεθ (11-6, 15-13, 11-8). Στον γύρο των «32» αναμετρήθηκαν με τους Κορεάτες Βονζίν Τσόι/Λι Γιανγκβού, πήραν το 1ο σετ αλλά κάμφθηκαν με 3-1 (11-4, 8-11, 4-11, 9-11). Ο Έλληνας πρωταθλητής συνεχίζει αύριο στο απλό, όπου είναι 2ο φαβορί. Στον 1ο γύρο αντιμετωπίζει τον Κροάτη Βιέκοσλαβ Ζόβκο, που προχώρησε από τα προκριματικά.

Ο αγώνας αρχίζει στις 15:40 ώρα Ελλάδας (14:40 τοπική), όμως άλλαξε τραπέζι, δεν γίνεται στο 1, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί αλλά στο 16 κι έτσι δεν θα έχει ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ. Αν ο Γκιώνης νικήσει τότε στον 2ο γύρο θα συναντήσει, επίσης αύριο, όποιον επικρατήσει στην αναμέτρηση Καν Ακουζού (Γαλλία)-Ολεξάντρ Ντίντουκ (Ουκρανία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα