ΑΝΟ Γλυφάδας – ΠΑΟΚ 8-9

Gazzetta team
ΑΝΟ Γλυφάδας – ΠΑΟΚ 8-9

bet365

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΑΝΟ Γλυφάδας που του δίνει το προβάδισμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ με 9-8.

Οι Θεσσαλονικείς πλέον προηγούνται με 1-0 στη σειρά των μικρών τελικών και χρειάζονται ακόμη μία νίκη για να κλείσει με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο τη χρονιά.


Οι Γλυφαδιώτες ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στην αρχή του αγώνα, αφού προηγήθηκαν με 3-2, όμως ένα σερί 3-0 του ΠΑΟΚ έδωσε προβάδισμα με 5-3. Στη συνέχεια ο ΑΝΟ Γλυφάδας μείωσε με 5-4 και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Φίλιππος Καραμπέτσος αποβλήθηκε με αντικατάσταση για διαμαρτυρία.

Ο ΑΝΟΓ ισοφάρισε σε 5-5 και πήρε προβάδισμα στο τέλος της τρίτης περιόδου με 8-7 (Στην τρίτη περίοδο αποβλήθηκε με αντικατάσταση για διαμαρτυρία και ο Παύλος Μουρατίδης, αμυντικός του ΠΑΟΚ). Όμως, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, αφού με ένα 2-0 στην τέταρτη περίοδο και με τις αποκρούσεις του νεαρού Σιορδίλη έφτασαν στη νίκη με 9-8.

Στην τρίτη περίοδο αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Τάσος Πετρίδης, έφορος του ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο και συνέβη με τον έφορο του ΑΝΟΓ Μιχάλη Παπαναστασίου στην 4η περίοδο.

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΠΑΟΚ 8-9
Τα οκτάλεπτα
: 3-2, 2-3, 3-2, 0-2

ΑΝΟ Γλυφάδας: Παπανανικολάου 2, Ρομπόπουλος 1, Παπούκας 2, Κατσαούνης 1, Χατζηγούλας 1, Σκουμπάκης 1.

ΠΑΟΚ: Ζάτοβιτς 1, Νικολαΐδης 2, Παπαποστόλου 1, Σάριτς 4,

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα