Τελικά, ίσως να μην δούμε τον αγώνα ΜακΓκρέγκορ vs. Μέιγουεδερ...

Gazzetta team
Τελικά, ίσως να μην δούμε τον αγώνα ΜακΓκρέγκορ vs. Μέιγουεδερ...

bet365

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών μιλούν για παύση των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο αθλητών και ο αγώνας που όλοι περιμέναμε ίσως και να πάρει μόνιμη... αναβολή.

Ο Στίβεν Εσπινόζα, αντιπρόεδρος της Showtime Sports (της εταιρείας που προβάλλει τους αγώνες του Μέιγουεδερ από το 2013), ανέφερε στο Fox πως οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» με την ευθύνη να βαραίνει κυρίως την ομοσπονδία του ΜακΓκρέγκορ.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

«Θέλουν πραγματικά να γίνει ο αγώνας; Δεν του βλέπω και πολύ ζεστούς. Δεν υπάρχει καμία πρόοδος στις συνομιλίες μεταξύ των δύο αθλητών και των ομοσπονδιών τους. Θα προσπαθήσω, ωστόσο, να μάθω τι σκέφτεται ο Μέιγουεδερ για να δω αν θα έχουμε κάτι θετικό», συνεχίζει ο Εσπινόζα.

Μέχρι στιγμής, αυτό που ξέρουμε είναι ότι το αφεντικό του UFC, Dana White, υποστηρίζει ότι ο Ιρλανδός πρωταθλητής θα μπορούσε να κλείσει με ένα ποσό της τάξης των 75.000.000 δολαρίων, με τον Mayweather να παίρνει κάπου στα 100.000.000 δολάρια. Ωστόσο, πιστεύεται ότι η... μοιρασιά μπορεί να πέσει στα 75.000.000 δολάρια για τον Αμερικανό πυγμάχο και στα 60.000.000 δολάρια για τον ΜcGregor.

Κατά τον Εσπινόζα, ίσως αυτός να είναι και ο μεγαλύτερος φόβος της UFC (της ομοσπονδίας του ΜακΓκρέγκορ), το γεγονός ότι ο Ιρλανδός μπορεί να βγάλει τόσα λεφτά παίζοντας μποξ και άρα να μην ξαναγυρίσει στο κλουβί.

Μέχρι λοιπόν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, λογικά θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Ιρλανδό να κάνει πάρτι τεραστίων διαστάσεων και τον Αμερικάνο να τον προκαλεί στο ρινγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα