Έφυγε για το 10ο ο Ράφα!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Έφυγε για το 10ο ο Ράφα!

bet365

O Ράφα Ναδάλ εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Όπεν της Βαρκελώνης επικρατώντας 6-3, 6-4 του Οράσιο Θεμπάγιος.

Ο Ισπανός, ο οποίος την περασμένη Κυριακή, στο τουρνουά Μasters του Μόντε Κάρλο, έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία της Open Era που κατακτά 10 τίτλους στην ίδια διοργάνωση, είναι το φαβορί για να διευρύνει το ρεκόρ του!

Aντίπαλος του στον τελικό θα είναι ο Ντομινίκ Τιέμ, ο οποίος στον πρώτο ημιτελικό απέκλεισε τον Αντι Μάρεϊ με 6-2, 3-6, 6-4.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Αυστριακός έχει αναμετρηθεί με τον Ράφα τρεις φορές στο παρελθόν, έχοντας μία νίκη. Η πρώτη τους συνάντηση ήταν στο Ρολάν Γκαρός του 2014 όπου ο Ράφα τον είχε αποκλείσει στο δεύτερο γύρο, ενώ πέρυσι ο Τιέμ είχε πάρει τη νίκη στα ημιτελικά του Μπουένος Άιρες με 6-4, 4-6, 7-6(4). Τελευταία φορά είχαν αναμετρηθεί ένα χρόνο πριν στο Μόντε Κάρλο, με τον Ράφα να κατακτά τη νίκη με 7-5, 6-3.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος στις 17:00 ώρα Ελλάδας, με τον Ισπανό να διεκδικεί τον 71ο τίτλο καριέρας και 51ο στο χώμα, στην 106η συμμετοχή του σε τελικό!

 

Τελευταία Νέα