Τελετή έναρξης του 1ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo Beach

Gazzetta team
Τελετή έναρξης του 1ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo Beach

bet365

H τελετή έναρξης του 1ου WTF Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo Beach Ρόδος 2017 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα, στον προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου.

Η τελετή θα εκκινήσει με την παρέλαση των σημαιών των χωρών που θα λάβουν μέρος στη διοργάνωση, στα ιστορικά μονοπάτια της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου. Η παρέλαση θα καταλήξει στον προμαχώνα του Παλατιού του Μεγάλου Μαγίστρου, όπου θα πραγματοποιηθεί το κύριο μέρος της τελετής.


Παρόντες στην τελετή έναρξης θα είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (WTF), δρ. Chunwon Choue, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ETU) και της Οργανωτικής Επιτροπής, Σάκης Πραγαλός, ο πρόεδρος της ΔΟΑ και γ.γ. της ETU, Μιχάλης Φυσεντζίδης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, η αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού Νοτίου Αιγαίου, Μαριέτα Παπαβασιλείου, ο Κορεάτης πρέσβης στην Ελλάδα, Youngjip Ahn, η διευθύντρια διεθνών σχέσεων και προγραμμάτων του Peace & Sport, Ιρις Βλαχούτσικου και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.


Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης, το Peace & Sport σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή του 1ου WTF Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo Beach Ρόδος 2017 θα πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη White Card campaign που έχει γίνει ποτέ σε μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Για τις ανάγκες της, ένα λευκό χαρτί, συνολικής έκτασης 400 τετραγωνικών μέτρων, θα ανοίξει στην καρδιά της Μεσαιωνικής Πόλης και θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ειρήνης.


Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στην πύλη ντ' Αμπουάζ, της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου και η προσέλευση θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, δήλωσε σχετικά με την τελετή έναρξης: «Για μία ακόμη φορά, η Ρόδος αποτελεί σταυροδρόμι ανάμεσα στην Ανατολή και τη Δύση και συνδέει τις πέντε ηπείρους.

Ένα αξιοθέατο ιστορίας και κουλτούρας χαιρετίζει τις αξίες του αθλητισμού μέσω του 1ου WTF Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo Beach Ρόδος 2017. Είναι τιμή για το νησί να φιλοξενεί την πρώτη διοργάνωση αυτού του πρωταθλήματος, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και αποτελεί σημαντική αναγνώριση για τον δήμο της Ρόδου να είναι ένας από τους συνδιοργανωτές αυτού του διεθνούς αθλητικού γεγονότος».

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 1ο WTF Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo Beach Ρόδος 2017 στα ακόλουθα links:
https://www.worldtaekwondobeach2017.com/

https://www.facebook.com/worldtaekwondobeach2017

https://www.instagram.com/worldtaekwondobeach2017/

 

Τελευταία Νέα