Στην τελική ευθεία για το Run Greece Hρακλείου

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία για το Run Greece Hρακλείου

bet365

Περισσότεροι από 4.500 δρομείς θα αγωνιστούν την Κυριακή (28/4) στο Run Greece, που θα γίνει στην πόλη του Ηρακλείου.

Πρόκειται για την δεύτερη στάση της χρονιάς, καθώς προηγήθηκε ο αγώνας στη Λάρισα.
Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και μεγάλο χορηγό την Wind.

Οι διοργανωτές έκαναν γνωστό πως μόλις 400 θέσεις έχουν απομείνει κάτι που σημαίνει πως όσοι επιθυμούν να πάρουν θέση στην εκκίνηση θα πρέπει να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή (Παγκρήτιο στάδιο, θύρα 1 17.00-20.00 την Παρασκευή και 10.00-20.00 το Σάββατο).

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το αγωνιστικό κομμάτι, αφού στο Ηράκλειο θα βρίσκονται για να αγωνιστούν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές των μεγάλων αποστάσεων.

Στα 10χλμ. των Ανδρών ξεχωρίζουν οι Γιάννης Ζερβάκης και Μάρκος Γκούρλιας και στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών οι Αναστασία Καρακατσάνη και Μαρίνα Μανιαδακη.

Μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο, θα γίνει η βράβευση των αθλητών του νησιού, που ξεχώρισαν στους αγώνες του 2016. Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση που θα γίνει στο Δημαρχέιο Ηρακλείου, θα βραβευθούν οι Λυκούργος Τσάκωνας (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Μιχάλης Αναστασάκης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Μαρία Μπελιμπασάκη (Σητειακός), Ειρήνη Βασιλείου (ΓΕΗ), Αννα Βασιλείου (ΓΕΗ), Στέλλα Λεδάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Ειρήνη Πάππας (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος), Αφροδίτη Μανιού (ΟΦΗ), Δήμητρα Γναφάκη (ΑΟ Κύδων).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα