Μάντης - Καγιαλής φλερτάρουν για τα καλά με το μετάλλιο

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μάντης - Καγιαλής φλερτάρουν για τα καλά με το μετάλλιο

bet365

Ακόμα πιο κοντά στο μετάλλιο βρίσκονται οι Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής στους μεγάλους διεθνείς αγώνες του Ιέρ που διεξάγονται στα πλαίσια του παγκοσμίου κυπέλλου.

Μετά και την 6η ιστιοδρομία οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο εξακολουθούν να φιγουράρουν στην 1η θέση της κλάσης 470 με 11 βαθμούς σε σύνολο 35 σκαφών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην 5η κούρσα οι Ελληνες πρωταθλητές τερμάτισαν 27οι που ήταν η χειρότερή τους κούρσα και την αφαίρεσαν. Στην 6η κατέλαβαν την 1η θέση κι έτσι προηγούνται με ένα βαθμό διαφορά από τους Αυστραλούς Μ. Μπέλχερ - Ο. Ράιαν. Στην τρίτη θέση είναι οι Σουηδοί Κ.Φ. Φοκ - Μ. Νακχάμαρ με 19 βαθμούς.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στα 470 γυναικών οι Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι 10ες με 47 βαθμούς σε σύνολο 23 σκαφών.

Στα Λέιζερ Ράντιαλ γυναικών έχουν γίνει 6 κούρσες και σε σύνολο 55 σκαφών η Β. Καραχάλιου ανέβηκε στην 10η θέση με 64 βαθμούς. Πιο πίσω στην 51η θέση βρίσκεται η Α. Φακίδη με 223 βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα