Παυλίδης: «Θα μετρήσει η διάθεση και η ψυχή»!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παυλίδης: «Θα μετρήσει η διάθεση και η ψυχή»!

bet365

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (28/04, 19:30,Novasports 1HD) την Σαμπαντέλ στο Κίρσι της Ρωσίας στο πλαίσιο του Final Four της Εuroleague και ο τεχνικός της ομάδας, Xάρης Παυλίδης δηλώνει ότι η ομάδα του πανέτοιμη ψυχολογικά, όχι όμως και σωματικά!

«Σωματικά και από θέμα τραυματισμών δεν είμαστε 100% έτοιμοι, έχουμε περάσει κάποιους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς τον τελευταίο μήνα η Φιλιώ, η Ελευθερία και η Νικόλ και κάποιους ακόμα μικρό-τραυματισμούς», δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης και πρόσθεσε,

«Τα κορίτσια ναι μεν πλέον έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς όμως δεν είναι στο 100% της φυσικής τους κατάστασης, ούτε και έτοιμα από πλευράς παιχνιδιού γιατί έχουν χάσει, ειδικά η Ελευθερία, πολλά παιχνίδια.

Αλλά νομίζω αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι η διάθεση να παίξουμε, η ψυχή που θα δείξουμε στο παιχνίδι, κόντρα στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών, η οποία έχει χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Εκεί που νομίζω είναι και το κλειδί, από το πως θα μπούμε στο παιχνίδι, με τι διάθεση και εάν μπορέσουμε να βγάλουμε τα καλά στοιχεία της ομάδας στην πισίνα. Αν παίξουμε την άμυνα που ξέρουμε τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθούμε στον τελικό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα