Ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος εμποδίων

Gazzetta team
Ανοίγει η αυλαία του πρωταθλήματος εμποδίων

bet365

Η μεγαλύτερη Εθνική διοργάνωση, το Πρωτάθλημα στην Υπερπήδηση Εμποδίων, αρχίζει αυτό το διήμερο, 29 & 30 Απριλίου με τον πρώτο αγώνα της σειράς.

Ο Ιππικός Όμιλος Mega Sports στη Δεκέλεια θα φιλοξενήσει τον «Αγώνα Πρωταθλήματος 1», όπου αναμένεται να σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών με ιππείς και αμαζόνες από όλη την Ελλάδα. Ώρα έναρξης και για τις δύο μέρες είναι 10πμ.

Ο «Αγώνας Πρωταθλήματος 2» θα ακολουθήσει στον Ιππικό Όμιλο Βορείων Προαστίων το διήμερο 13 & 14 Μαΐου.

Οι δύο αυτοί αγώνες λειτουργούν ως προετοιμασία για τον αγώνα «Πρωτάθλημα Ελλάδας 2017» στις 1-4 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, όπου θα αναδειχθούν οι Πρωταθλητές στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων και Ενηλίκων.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Τα αποτελέσματα στους «Αγώνες Πρωταθλήματος 1 & 2» και στον αγώνα «Πρωτάθλημα Ελλάδας 2017» μετράνε στην ειδική βαθμολογία κατάρτισης των Εθνικών ομάδων των Ευρωπαϊκών και Βαλκανικών Πρωταθλημάτων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα