«Για να κρατηθεί στην καρέκλα αναγκάζεται να ανοίξει το "μαγαζάκι"»

Gazzetta team
«Για να κρατηθεί στην καρέκλα αναγκάζεται να ανοίξει το "μαγαζάκι"»

bet365

Η Κίνηση για την Αναγέννηση της ελληνικής πυγμαχίας επικρίνει το γεγονός ότι η ΕΟΠ αναγκάστηκε να δημιουργήσει εθνική ομάδα παίδων-νέων και να κάνει αποστολή της εθνικής ομάδας των ανδρών για πρώτη φορά χωρίς οι αθλητές να πληρώσουν χρήματα από την τσέπη τους, μόνο κατόπιν της πίεσης και της αυστηρής κριτικής που δέχτηκε.

Η Κίνηση για την Αναγέννηση της ελληνικής πυγμαχίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Άλλο ένα επίτευγμα της πίεσης και των προσπαθειών μας για την Αναγέννηση της Ελληνικής Πυγμαχίας!
Είμαστε ακόμα στην αρχή και μην αυταπατάσθε, δεν προέκυψε και Εθνική Παίδων - Νέων από τις προσπάθειες της βολεμένης Ομοσπονδίας.

Η διοίκηση για να μπορέσει να κρατηθεί στην καρέκλα της, αναγκάζεται να ΑΝΟΙΞΕΙ το "μαγαζάκι".
Με τις προσπάθειες των Συλλόγων και την οικονομική στήριξη των γονιών, και την βοήθεια του μοναδικού χορηγού κυρίου Τσάλα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Θυμίζουμε όμως ότι υπάρχουν αρκετοί αθλητές και σε άλλα σωματεία με περγαμηνές και δυστυχώς αποκλείονται μόνο και μόνο διότι τα σωματεία τους δεν είναι φίλα προσκείμενα στην Αυτοκρατορική Διοίκηση.

Συνεχίζουμε να κριτικάρουμε, να επικροτούμε και να προτείνουμε όπως κάποια στιγμή όλοι οι πυγμάχοι μας όταν φοράνε το εθνόσημο στο στήθος τους να μπορούν να αγωνίζονται χωρίς δικά τους χρήματα και των γονιών τους όπως οι πυγμάχοι μας ΑΝΔΡΕΣ (elite) που βρίσκονται στο Βελιγράδι και η ομοσπονδία δεν τους ζήτησε χρήματα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

Πρέπει επιτέλους το άθλημα της Ολυμπιακής Πυγμαχίας να φτάσει εκεί που πραγματικά του αξίζει αφήνοντας πίσω το μαύρο παρελθόν.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους Αθλητές της Εθνικής Παίδων - Νέων και ELITE καθώς και στους προπονητές τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα