Η Κλήρωση του 18ου Final Four στο Κύπελλο Ελλάδας

Gazzetta team
Η Κλήρωση του 18ου Final Four στο Κύπελλο Ελλάδας

bet365

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΕ, σήμερα (26/4) το μεσημέρι, η κλήρωση τω Ημιτελικών αγώνων του 18ου Final Four στο Κύπελλο Ελλάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών το οποίο θα διεξαχθεί 19 και 20 Μαϊου στο Καρπενήσι, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Καρπενησίου και τον ΚΟ Καρπενησίου.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Τα ζευγάρια:

18.00 ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

20.00 ΕΘΝΙΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Ο Τελικός (20/5) θα αρχίσει στις 18.00.

Η Novasports θα μεταδώσει απευθείας τον πρώτο Ημιτελικό και τον Τελικό της επόμενης ημέρας.

Παρόντες στην διαδικασία της κλήρωσης ήταν οι εκπρόσωποι των 4 φιναλίστ (Τσιλιγκίρη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ελμισιάν ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, Κουντουδιός ΕΘΝΙΚΟΣ, Νικολαϊδης ΠΑΟΚ), ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αριστείδης Τασιός, ο Πρόεδρος του ΚΟ Καρπενησίου Κων/νος Ντρίβας, οι Αντιπρόεδροι της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, Αριστείδης Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Μπατάκης, οι έφοροι Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Δημήτρης Γιακουμάτος (Άνδρες), Βάσω Γαρελίδου (Γυναίκες), τα μέλη του Δ.Σ Άννα Μαρκοπούλου, Χριστίνα Ρουσσίδου, Δημήτρης Μιχαηλίδης, Δημήτρης Γρυπάρης, ο μάνατζερ Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης, ο τεχνικός σύμβουλος και ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γυναικών Γιώργος Μορφέσης και ο ειδικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Νίκος Σπηλιωτόπουλος.

Οι Διαπιστεύσεις

Σε ότι αφορά τις διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για την διοργάνωση, τα αιτήματα των ενδιαφερόμενων θα πρέπει να σταλούν στο Γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας ([email protected], [email protected], fax 210 9850964), το αργότερο ως τις 8 Μαϊου 2017.

Για τον αθλητικό Τύπο και τα αθλητικά ραδιόφωνα οι Κάρτες Διαπίστευσης θα είναι δύο (2) και για τα υπόλοιπα Μέσα και τα Φωτογραφικά Πρακτορεία μία (1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα