ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Βουλιαγμένης 5-4

Αργυρώ Γιαννουδάκη
ΑΝΟ Γλυφάδας - ΝΟ Βουλιαγμένης 5-4

bet365

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να πεθάνει! Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη πήρε τη νίκη με 5-4 από τον ΝΟ Βουλιαγμένης, κάνοντας το 1-1 στις νίκες και έτσι η υπόθεση πρόκριση θα κριθεί στο ματς της Κυριακής.

Στο δεύτερο ματς της σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών, η Γλυφάδα ισοφάρισε και έτσι η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση στους τελικούς, θα είναι εκείνη που την Κυριακή στις 18:00 θα πάρει τη νίκη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Αυτό που δεν κατάφεραν να κάνουν στο πρώτο ματς οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη, όταν από 9-6 μείωσαν στο γκολ και έχασαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν στην τελευταία επίθεση το πέτυχαν απόψε με το παραπάνω. Εκμεταλλευόμενοι την τραγική επίθεση της Βουλιαγμένης, η οποία είχε ποσοστό 1/11 στον παίκτη παραπάνω, έφτασαν στην νίκη, η οποία τους δίνει το δικαίωμα να ονειρεύονται.

Η Γλυφάδα πήρε προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο με 2-1, με την Βουλιαγμένη να μένει πίσω στο σκορ μεν από κοντά δε στο ημίχρονο με 3-2. Στην τρίτη περίοδο η Γλυφάδα πήρε κεφάλι δύο τερμάτων με 5-3, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν απλώς να μειώσουν σε 5-4 στην τελευταία περίοδο.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Δημήτρης Μάζης τόνισε στο gazzetta.gr: «Στόχος είναι να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Στη σειρά ακολουθεί το ματς στη Βουλιαγμένη, το οποίο αναμένεται πολύ δύσκολο. Θα προετοιμαστούμε γι αυτό το παιχνίδι και κρατώντας χαμηλούς στόχους θα πάμε για το καλύτερο δυνατό.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας μου από την αρχή του πρωταθλήματος έως και σήμερα. Ωστόσο, στη φύση του πρωταθλητισμού είναι ο πήχης να μπαίνει ολοένα και ψηλότερα και αυτό κάνουμε κι εμείς. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι αν χάσουμε στο τελευταίο ματς θα θεωρηθεί αποτυχημένη η χρονιά.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, τόσο από την αγωνιστική τους παρουσία, όσο και από την πειθαρχία και το πάθος που δείχνουν καθημερινά στις προπονήσεις».

ΑΝΟ Γλυφάδας - Βουλιαγμένη 5-4

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 2-1, 0-1

ΑΝΟ Γλυφάδας: Αλεξίου 1, Κατσαούνης 1, Χατζηγούλας 2, Σκουμπάκης 1.

Βουλιαγμένη: Κοπελιάδης 1, Καπότσης 2, Τίγκας 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα