Ο Γκοφάν «τέλειωσε» τον Τζόκοβιτς...

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ο Γκοφάν «τέλειωσε» τον Τζόκοβιτς...

bet365

O Nταβίντ Γκοφάν εκμεταλλευόμενος το 5ο ματς πόιντ έκανε μπρέικ στο σερβίς του Νόβακ Τζόκοβιτς και πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, κάνοντας τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του.

Ο Βέλγος, No 13 στην παγκόσμια κατάταξη έπειτα από 2 ώρες και 38 λεπτά, πέτυχε τη πρώτη του νίκη (σε εξι αγώνες) επί του Σέρβου με 6-2, 3-6, 7-5 και πρώτη κόντρα σε παίκτη του τοπ-3.

Ο αντίπαλος του 26χρονου τενίστα θα προκύψει από το ζευγάρι των Ράφα Ναδάλ και Ντιέγο Σβάρτσμαν.

Ο Τζόκερ ξεκίνησε υποτονικά, με τον έμπειρο Γκοφάν να το εκμεταλλεύεται και να κατακτά το πρώτο σετ, κάνοντας μπρέικ στο πρώτο κιόλας γκέιμ. Με ένα ακόμη μπρέικ πήρε προβάδισμα 4-1 για να κάνει στο σερβίς του το 5-1 και να κλείσει το σετ με 6-2.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στη συνέχεια ο Νόλε φάνηκε να αντιδρά παίρνοντας εκείνος τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο σετ. Με τους ρόλους να έχουν αντιστραφεί πια, ο Τζόκοβιτς ήταν εκείνος που προηγήθηκε με 4-1. Ο αντίπαλος του μείωσε σε 4-2 και 5-3, με τον Νόλε να κλείνει το σετ με 5-6.

Η μητέρα των μαχών έμελλε να γίνει στο τρίτο και τελευταίο σετ, όπου οι δύο τενίστες τα έπαιξαν όλα για όλα. Με τον Τζόκοβιτς να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο από εκείνο που μας είχε συνηθίσει την περσινή σεζόν και να μην πιστεύει στον εαυτό του, ο Γκοφάν άρπαξε την 5η ευκαιρία που του δόθηκε και κατέκτησε τη νίκη με 7-5.

Αυτή θα είναι μόλις η τρίτη παρουσία του Γκοφάν σε ημιτελικό Masters 1000.

Nωρίτερα, ο Μαρίν Τσίλιτς ηττήθηκε με 6-2, 6-7(5), 6-2 από τον Ισπανό, που απέκλεισε και τον Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Άντι Μάρει, Αλμπερτ Ράμος-Βινιόλας.

Στον άλλο προημιτελικό, ο Λούκας Πουίγ, νίκησε με 6-0, 3-6, 7-5 τον Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας. Πουίγ και Ράμος-Βινιόλας θα αναμετρηθούν για μία θέση στον τελικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα