Επιστροφή από τον Αγιο Νικόλαο για το γκρουπ της Σιώμου

Gazzetta team
Επιστροφή από τον Αγιο Νικόλαο για το γκρουπ της Σιώμου

bet365

Στον Άγιο Νικόλα Κρήτης βρέθηκε για μία εβδομάδα το γκρουπ της Ιωάννας Σιώμου. Η ομοσπονδιακή τεχνικός συμμετείχε στο προπονητικό καμπ που διοργάνωσε η ομοσπονδία για μέλη των προεθνικών ομάδων.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο νησί ήταν και η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου, που ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα τον κύριο όγκο της προετοιμασίας της. "Οι συνθήκες στο στάδιο ήταν πολύ καλές. Με εξαίρεση τις δύο πρώτες ημέρες όπου ο καιρός δεν ήταν καλός είχαμε επιθυμητές συνθήκες.

Η φιλοξενία ήταν εξαιρετική και οι άνθρωποι στον Αγιο Νικόλαο καθημερινά προσπαθούσαν να μας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", είπε η Ιωάννα Σιώμου, που συμπλήρωσε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αθλήτρια της:

"Είναι αρκετά κουρασμένη, γιατί βγάλαμε μεγάλο όγκο δουλειάς. Παρόλα αυτά θα τρέξει στο διασυλλογικό πρωτάθλημα και προς το τέλος Μαΐου θα ξεκινήσουμε τους δυνατούς αγώνες στη σεζόν".

Στον Άγιο Νικόλαο γυμνάστηκαν μεταξύ άλλων οι αθλήτριες του ύψους Αθηνά Ρέτζιου και Κατερίνα Ντουνή με την πρώτη να έχει στο μυαλό της το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 και τη δεύτερη να βελτιώσει το 1,76 μ. που σημείωσε το χειμώνα.

Στο καμπ συμμετείχαν και οι νεάνιδες εμποδίστριες Νεφέλη Ράμμου και Αναΐς Καραγιάννη, που το χειμώνα άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων Δήμος Τσούγιας, που επίσης πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στις διοργανώσεις του κλειστού, αλλά και οι μικρότερες αθλήτριες Νεφέλη Μπάκλη και Ιωάννα Σαρακινού. Στο σύνολο τους οι αθλητές θα πάρουν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, που θα γίνει το Σάββατο σε ομίλους (11) σε όλη τη χώρα.

 

Τελευταία Νέα