Μετά κόπων και βασάνων συνεχίζει και ο Ράφα!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μετά κόπων και βασάνων συνεχίζει και ο Ράφα!

bet365

Ο δρόμος του Ράφα Ναδάλ προς τους «16» του Μόντε Κάρλο ήταν δύσβατος, όπως και των τριών κορυφαίων του ταμπλό της διοργάνωσης, Μάρεϊ, Τζόκοβιτς και Βαβρίνκα.

Ο Ισπανός επικράτησε 6-0, 5-7, 6-3 του Βρετανού Κάιλ Έντμουντ έπειτα από 2 ώρες και 18 λεπτά και στον επόμενο γύρο θα μετρήσει τις δυνάμεις του με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Ο τελευταίος απέκλεισε άνετα τον έμπειρο Φελιθιάνο Λόπεθ με 6-0, 6-4.

Ο Ράφα, ο οποίος μετρά εννέα τίτλους στο πριγκιπάτο και φαντάζει ως τον ιδανικό τόπο για να επιστρέψει στις επιτυχίες, ξεκίνησε πολύ δυνατά, με τον 22χρονο Έντμουντ να βρίσκει τα πατήματα του στο γήπεδο και να αντιδρά βάζοντας μάλιστα δύσκολα στον Ισπανό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς από την πλευρά του, χρειάστηκε να δώσει τρία σετ για να κάμψει την αντίσταση του Ζιλ Σιμόν. Ο Σέρβος τελικά πήρε μία αγχωτική νίκη με 6-3, 3-6, 7-5 και στον επόμενο γύρο διασταυρώνεται με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

O Nόλε, ο οποίος έχει κατακτήσει δύο φορές το τουρνουά του Μόντε Κάρλο, το 2013 και 2015 σφράγισε τη νίκη έπειτα από 2 ώρες και 31 λεπτά!

Ο κορυφαίος του ταμπλό Άντι Μάρεϊ χρειάστηκε μία ώρα και 56 λεπτά για να νικήσει με 7-5, 7-5 τον Ζίλς Μίλερ και επόμενο εμπόδιο στο δρόμο του είναι αυτό του Αλμπερτ Ράμος Βινιόλας.

Τέλος, ο Σταν Βαβρίνκα, νικητής της διοργάνωσης το 2014 πήρε τη νίκη επίσης στα τρία σετ κόντρα στον Γίρι Βέσελι με 6-2, 4-6, 6-2. Ο Ελβετός θα βρει μπροστά του τον Πάμπλο Κουέβας, ο οποίος επικράτησε άνετα του Ζοάο Σόουζα με 6-3, 6-3.

 

Τελευταία Νέα