Ο Κάλαμος υποδέχεται ένα μοναδικό Fitness Festival

Gazzetta team
Ο Κάλαμος υποδέχεται ένα μοναδικό Fitness Festival

bet365

Την Κυριακή 23 Απριλίου 2017, όλοι οι fitness lovers θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Fitness Festival, που θα διεξαχθεί στην περιοχή Καλάμου-Αγίων Αποστόλων του Δήμου Ωρωπού, στα πλαίσια του “Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisports Festival 2017” που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) και ο Δήμος Ωρωπού.

Το Fitness Festival θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την A.F. Studies, το μεγαλύτερο Fitness Academy στην Ελλάδα, σε μια από τις ομορφότερες παραλιακές τοποθεσίες του Δήμου Ορωπού, λίγα μόνο χιλιόμετρα από την Αθήνα. Είναι ανοιχτό προς όλους τους fitness fans που θέλουν να ζήσουν μια διαφορετική fitness εμπειρία μαζί με φίλους και περιλαμβάνει 3 διαφορετικά fitness sessions:

11:30 – 12:15
CARDIO WORKOUT

Trainer: Λευτέρης Καλλιτσουνάκης

>> Μια προπόνηση αερόβιων προσαρμογών, χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος , με στόχο την αύξηση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας και την μυϊκή ενεργοποίηση όλου του σώματος.

12:15 – 13:00
BODYWEIGHT FUNCTIONAL

Trainer: Παύλος Τερζόπουλος
>> Λειτουργική προπόνηση με αντίσταση το βάρος του σώματος με στόχο την μυϊκή τόνωση και την ισορροπία.

13:00 – 13:45
FLOWBILITY

Trainer: Ανθή Χατζησαράντη
>> Όλα τα οφέλη της λειτουργικής προπόνησης σ’ ένα πολυαρθρικό ασκησιολόγιο που συνδυάζει την κίνηση με τη δύναμη και την ισορροπία.

Μπορείτε να δηλώσετε δωρεάν online συμμετοχή στο Fitness Festival στο: www.energyraces.gr/event/fitness-festival-kalamos-2017/ μέχρι και την Παρασκευή 21.04.

Οι 100 πρώτοι που θα πραγματοποιήσουν την online εγγραφή τους ως την Παρασκευή 21.04, θα αποκτήσουν δώρο το συλλεκτικό καπέλο της διοργάνωσης ενώ όλοι όσοι κάνουν online εγγραφή θα μπουν στην κλήρωση για μοναδικά δώρα από τα X-treme Stores.

Οι εγγραφές για τα αγωνίσματα του Τριάθλου (sprint και semi long distance) και του Aquathlon συνεχίζονται στο: www.energyraces.gr/register/kalamos-multisport/ μέχρι και την Δευτέρα 17.04.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα