Παυλοπούλου: «Είμαι στην καλύτερη φόρμα»

Gazzetta team
Παυλοπούλου: «Είμαι στην καλύτερη φόρμα»

bet365

Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν στους αγώνες κολύμβησης που έλαβαν χώρα στην Πράγα για την πολυεθνή συνάντηση νεανίδων/εφήβων. Μία εξ αυτών, ήταν αυτή της Νικολέτας Παυλοπούλου στα 200μ μικτή ατομική.

Η κολυμβήτρια του Ωκεανού σταμάτησε το χρονόμετρο στα 2:17.59 πιάνοντας το όριο για το Ευρωπαϊκό της Νετάνια, καταρρίπτοντας το ατομικό της ρεκόρ (2:18.74) και καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Παρόλ' αυτά, δεν ήταν το μοναδικό της μετάλλιο στην διοργάνωση, καθώς στο στήθος της κρέμασε και το αργυρό στα 200μ. πρόσθιο με χρόνο 2:32.44, σε ένα αγώνισμα που ήδη είχε πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό.

Η νεαρή κολυμβήτρια, μίλησε για την παρουσία της στους αγώνες, για το αν περίμενε αυτή την επίδοση, ποιο αγώνισμα προτιμά εν τέλει, αλλά και το πώς βλέπει να διαμορφώνεται το επίπεδο στο Ευρωπαϊκό στερέωμα.

«Οι αγώνες στην Πράγα ήταν πολύ ωραίοι. Το κλίμα ήταν ιδανικό ενώ και η διαμονή μας στην Πράγα ήταν άψογη. Όσον αφορά την απόδοσή μου, η αλήθεια είναι ότι βρίσκομαι σε περίοδο δυνατής και έντονης προπόνησης. Αυτή η διοργάνωση με βοήθησε να δω σε τι επίπεδο βρίσκομαι αυτή την χρονική στιγμή.

Ουσιαστικά πιστεύω ότι είμαι στην καλύτερη φόρμα μου, με αυτό να δικαιολογεί και τις επιδόσεις τις οποίες πέτυχα. Το κλίμα που επικρατούσε στην αποστολή ήταν πολύ ωραίο, κάτι που με βοήθησε στο να αγωνιστώ όσο το δυνατόν καλύτερα.

Επόμενοι αγώνες για μένα είναι τα Βενιζέλεια στα Χανιά, τα οποία θα λειτουργήσουν ως μία μορφή προπόνησης για τον μετέπειτα στόχο μου που είναι οι Βαλκανικοί αγώνες που θα διεξαχθούν στην Βουλγαρία.

Σχετικά με ποιο αγώνισμα προτιμώ, ανάμεσα στη μικτή και το πρόσθιο, δεν μπορώ να επιλέξω, καθώς το καθένα έχει την ιδιαιτερότητά του.

Μου αρέσουν εξίσου και τα δύο. Το επίπεδο των αθλητών τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει αρκετά. Αυτό είναι θετικό καθώς μας βοηθάει στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς»

 

Τελευταία Νέα