Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisport Festival

Gazzetta team
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisport Festival

bet365

Eίμαστε στη Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα και μαζί στην μεγάλη και τελευταία εβδομάδα δηλώσεων συμμετοχής στα αγωνίσματα της διοργάνωσης Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisport Festival που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στον Κάλαμο του Δήμου Ωρωπού με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) και το Δήμο Ωρωπού

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι τη Δευτέρα 17 Απριλίου και γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.energyraces.gr και συγκεκριμένα στο link

http://www.energyraces.gr/register/kalamos-multisport/

Ήδη περισσότεροι από 200 φίλοι των multisports έχουν δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο από τα αγωνίσματα της μέρας. Τρίαθλο (με ατομική συμμετοχής ή σκυταλοδρομία) στη μικρή “sprint” απόσταση (750μ κολύμβηση – 20χλμ ποδηλασίας – 5χλμ τρέξιμο) ή στη μεγάλη “semi long” (1.500μ κολύμβηση – 60χλμ ποδηλασία – 15χλμ τρέξιμο) ή στο πιο απλό και προσιτό Aquathlon (750μ κολύμβηση – 5χλμ τρέξιμο).

Η διοργάνωση, πέρα από τους λάτρεις των multisports,θα «αγκαλιάσει» και τους fitnesslovers γενικότερα, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια γκάμα από fitness δραστηριότητες, οι οποίες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα.

Όλες τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη μπορείτε να τα δείτε στο link:

www.energyraces.gr/event/energy-triathlon-attiki-2017.

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο link

www.energyraces.gr/register/kalamos-multisport

μέχρι τη Δευτέρα 17 Απριλίου


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα