Στο Χονγκ Κονγκ ο Βολικάκης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στο Χονγκ Κονγκ ο Βολικάκης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

bet365

Στις 13 Απριλίου ρίχνεται ο Χρήστος Βολικάκης στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στο Χονγκ Κονγκ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Χρήστος Βολικάκης ρίχνεται στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος πίστας, του οποίου η αυλαία ανοίγει αύριο, όντας ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας.

Αυτή είναι η 12η παρουσία του Βολικάκη σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο οποίος από το 2005 όταν έλαβε μέρος για πρώτη φορά στη διοργάνωση, έχει αδιάλειπτη παρουσία.

Ο Βολιώτης πρωταθλητής θα αγωνιστεί στο σκρατς, ένα αγώνισμα με πολλές εκπλήξεις. Θυμίζουμε ότι η χώρα μας είχε πανηγυρίσει στο σκρατς το χάλκινο μετάλλιο του Γιάννη Ταμουρίδη το 2006.

Ο Βολικάκης έχει ανέβει τρεις φορές στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, το 2005 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο κεϊρίν στην κατηγορία εφήβων, ενώ την επόμενη χρονιά στην ίδια κατηγορία είχε πανηγυρίσει την τρίτη θέση στο ομαδικό σπριντ. Το 2008 κρέμασε στο λαιμό του το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μάντσεστερ στο κεϊρίν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα