Σάρωσε η Πειμανίδη στο Αρέτσο

Gazzetta team
Σάρωσε η Πειμανίδη στο Αρέτσο

bet365

Οι επιτυχίες για τους Έλληνες αθλητές της Υπερπήδησης Εμποδίων συνεχίζονται στο εξωτερικό με αμείωτη ένταση, με την Μελίνα Πειμανίδη να κατακτά έξι μετάλλια στο Αρέτσο της Ιταλίας.

Η περσινή Πρωταθλήτρια Παίδων, Μελίνα Πειμανίδη, κέρδισε έξι μετάλλια, ένα χρυσό, τρία ασημένια και δύο χάλκινα. Με τον Carnavals Wonder ήταν στην 1η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.15μ. και στην 2η θέση σε δύο αγωνίσματα ύψους 1.20μ. και 1.25μ. Με το άλλο της άλογο, την Acapulca, ήταν δεύτερη σε κατηγορία ύψους 1.20μ. και τρίτη σε δυο αγωνίσματα ύψους 1.15μ. και 1.20μ.

Στον ίδιο αγώνα δύο πρώτες θέσεις σε αγωνίσματα ύψους 1.20μ. και 1.25μ. κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Quatuor des Bordes, ενώ τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η Άννα Δανάλη. Δυο με τον Prelude de la Roque σε αγωνίσματα ύψους 1.20μ. και 1.30μ. και ένα με τον Seattle Brecourt σε αγώνισμα ύψους 1.30μ. Μία 2η θέση κέρδισε και η Μιλένα Παππά με τον Unato σε κατηγορία ύψους 1.20μ.

Στον διεθνή αγώνα του Λένακεν στο Βέλγιο, συμμετείχε με επιτυχία την περασμένη εβδομάδα ο Άγγελος Τουλούπης. Ο Έλληνας αθλητής κέρδισε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο με δύο άλογά του. Με την Coco Chanell ήταν πρώτος και με την Zita ήταν 2ος σε κατηγορίες ύψους 1.25μ. αντίστοιχα.

 

Τελευταία Νέα