Γαλιατσάτος: «Ηθελα το χρυσό μετάλλιο στο αρασέ»

Gazzetta team
Γαλιατσάτος: «Ηθελα το χρυσό μετάλλιο στο αρασέ»

bet365

Ο Βαγγέλης Γαλιατσάτος μίλησε για την κατάκτηση των δύο ασημένιων μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων που διεξάγεται στην Ταϊλάνδη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος έκανε δικό του το πανελλήνιο ρεκόρ στο σύνολο στην κατηγορία των 94κ., μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για την τεράστια επιτυχία του.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά περίμενα κάτι παραπάνω. Αυτά συμβαίνουν στον αγώνα, όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Το σημαντικότερο είναι ότι κατέκτησα δύο μετάλλια, πέτυχα τους στόχους μου και αυτό με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά μοναδικά.

Ηθελα το χρυσό μετάλλιο στο αρασέ. Έγινε ένα μπέρδεμα στο ζέσταμα, όμως... Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοσή μου και το μετάλλιο», δήλωσε ο Γαλιατσάτος και πρόσθεσε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και την ανταμοιβή των κόπων όταν ανέβηκε στο βάθρο:

«Είναι αρκετά δύσκολο. Πολύ απαιτητική προπόνηση, κούραση, πόνο. Στην προετοιμασία τα συναισθήματα είναι έντονα. Το τέλος, όμως, όταν ανεβαίνεις στο βάθρο τα ξεχνάς όλα. Είχα δουλέψει πάρα πολύ σκληρά.

Όταν ανέβηκα στο βάθρο ανατρίχιασα και σκέφτηκα τις θυσίες που έκανα και η σκληρή προπόνηση, ανταμείφθηκε»

 

Τελευταία Νέα