Δύο χρυσά και ένα ασημένιο για τους Μόλβαλη και Τσιρίκο

Gazzetta team
Δύο χρυσά και ένα ασημένιο για τους Μόλβαλη και Τσιρίκο

bet365

Το ασημένιο μετάλλιο στις συγχρονισμένες καταδύσεις από τραμπολίνο 3μ. και δύο χρυσά στα αγωνίσματα των 10μ. κατηγορίας Β', όσο και στα 3μ. κατηγορίας Α', κατέκτησαν οι Θάνος Τσιρίκος και Νίκος Μόλβαλης, αντίστοιχα, στο μίτινγκ καταδύσεων του Μπέργκεν.

Το ασημένιο μετάλλιο στις συγχρονισμένες καταδύσεις από τραμπολίνο 3μ. στην κατηγορία Α' κατέκτησαν οι Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος στο μίτινγκ που διεξάγεται στο Μπέργκεν της Νορβηγίας και συμμετέχουν 260 αθλητές από 14 χώρες.

Με αυτό τον τρόπο πιστοποίησαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, αφού μετά τα δύο χρυσά ατομικά μετάλλια που κρέμασαν στο στήθος τους, ήρθε ακόμη μία επιτυχία.

Οι δύο αθλητές συγκέντρωσαν 247 βαθμούς κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα.

Νωρίτερα, οι δύο αθλητές κατέκτησαν δύο χρυσά μετάλλια. Πρώτος χρονικά που το πέτυχε ήταν ο Θάνος Τσιρίκος, αφού ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πρώτος με 355.60 βαθμούς, ενώ πολύ καλή εμφάνιση στο ίδιο αγώνισμα πραγματοποίησε και ο Μίνως Γιαννόπουλος που με 321.05 βαθμούς κατέλαβε την 6η θέση.

«Χρυσός» νικητής αναδείχθηκε και ο Νίκος Μόλβαλης στις καταδύσεις από τραμπολίνο 3μ. με 515.85 βαθμούς. Στο ίδιο αγώνισμα ο Ανδρόγεως Σαμψάκης ήταν 8ος με με 431.80 βαθμούς και ο Θεόφιλος Αυθίνος 17ος με 383.35 βαθμούς.

Οι δύο αθλητές (Τσιρίκος και Μόλβαλης) αγωνίζονται στις συγχρονισμένες καταδύσεις από τραμπολίνο 3μ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος σημείωσε μετά τη λήξη της πρώτης ημέρας: «Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα στους αγώνες αυτούς. Προχωράμε δυνατά και σταθερά για τις επόμενες ημέρες, στις οποίες θέλουμε να έχουμε εξίσου καλές παρουσίες».

Το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας περιλαμβάνει τη συμμετοχή των Νίκου Μόλβαλη και Θάνου Τσιρίκου στα 10μ. συγχρονισμένων καταδύσεων κατηγορίας Α'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα