Αποσύρθηκε και υποβιβάζεται το Καλαμάκι

Gazzetta team
Αποσύρθηκε και υποβιβάζεται το Καλαμάκι

bet365

Ο ΝΟ Καλαμακίου έγινε η πρώτη από τις δύο ομάδες που υποβιβάζονται στην Α2, καθώς δεν θα κατέβει στο ματς με την Χίο λόγω εξόδων και έτσι πέφτει κατηγορία.

Η πρώτη από τις δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν έγινε γνωστή και μάλιστα χωρίς αγώνα. Ο λόγος για τον ΝΟ Καλαμακίου που γνωστοποίησε πως δεν θα κατέβει στο ματς με την Χίο λόγω εξόδων και έτσι θα πέσει κατηγορία, κάτι που λογικά θα γινόταν έτσι και αλλιώς μιας και οι Χιώτες προηγούνταν με 2-0.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη, αν καταλογιστεί σκοράρει το πρώτο γκολ ο Μέσι (21+).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF ΚΑΙ ΤΩΝ PLAY OUT

Οι ομάδες που θα πετύχουν 2 νίκες, προκρίνονται στην επόμενη φάση (Β’), όπου και θα αντιμετωπίσουν, ο μεν νικητής του ζευγαριού Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ τον πρώτο της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο (Ολυμπιακό), ο δε νικητής του ζευγαριού Γλυφάδα - Παλαιό Φάληρο τον δεύτερο (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ). Οι ηττημένοι των δύο ζευγαριών, θα αγωνιστούν στη Β’ Φάση για τις θέσεις 5-6.

Στα play out μετά τα όσα αναφέραμε πιο πάνω θα έχουμε μονάχα ένα ζευγάρι. Αυτό ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΝΟ Πατρών. Οι κυανέρυθροι προηγούνται με 1-0 στις νίκες από την κανονική περίοδο. Η ομάδα που θα πετύχει 3 νίκες συνολικά, παραμένει στην Α1 και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-10 στη συνέχεια απέναντι στη Χίο.

Αντίθετα, η ηττημένη ομάδα, υποβιβάζεται στην Α2 μαζί με το Καλαμάκι.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OFF

Τετάρτη (5/4) Θέσεις 1-6

15.00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ

20.30 ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Παρασκευή (7/4) Θέσεις 1-6

15.00 ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

20.00 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

* Αν χρειαστούν 3οι αγώνες, την Κυριακή 9 Απριλίου στις έδρες των ομάδων που έχουν το πλεονέκτημα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ PLAY OUT

Τετάρτη (5/4) Θέσεις 9-12

20.30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ

Παρασκευή (7/4) Θέσεις 9-12

20.00 ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

* Αν χρειαστεί 3ος αγώνας, την Κυριακή 9 Απριλίου στην έδρα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Νέα Σμύρνη).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα