Έτοιμοι για την τετράδα οι... ερυθρόλευκοι

Gazzetta team
Έτοιμοι για την τετράδα οι... ερυθρόλευκοι

bet365

Με στόχο τη νίκη που θα την φέρει κατευθείαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα Τετάρτη (17:30) την Ζόλνοκ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οι... ερυθρόλευκοι έκαναν κάλεσμα στον κόσμο με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής: «Την Κυριακή 2 Απριλίου, προστέθηκε ένας ακόμα ευρωπαϊκός θρίαμβος στο «βιβλίο» της ένδοξης ιστορίας του Ολυμπιακού με την πρόκριση της ομάδας βόλεϊ Γυναικών στον τελικό του Challenge Cup. Και ζήσαμε… στιγμές μοναδικές!

Οι «μάχες» των τμημάτων μας ωστόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν σταματούν εδώ. Αντίθετα κορυφώνονται όσο εξελίσσεται η αγωνιστική σεζόν. Η μαζικότητα και η συχνότητα των «ερυθρόλευκων» επιτυχιών είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει περίτρανα το μεγαλείο του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου. Επόμενο ευρωπαϊκό ραντεβού, την Τετάρτη (5/4) στις 17:30 στο Παπαστράτειο. Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final Six, υποδέχεται την Ζόλνοκ στο πιο καθοριστικό παιχνίδι του ομίλου. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει την απευθείας παρουσία στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Για να αυξήσει τις πιθανότητες να βρεθεί ξανά στον ευρωπαϊκό τελικό όπως και πέρσι. Γεμίζουμε ξανά το Παπαστράτειο.

Ο Θρύλος είσαι εσύ για αυτό να είσαι εκεί»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα