“Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisport Festival 2017”

Gazzetta team
“Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisport Festival 2017”

bet365

Την Κυριακή 23 Απριλίου, ο Κάλαμος Αττικής θα υποδεχτεί για 1η φορά ένα υπέροχο αθλητικό φεστιβάλ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) και ο Δήμος Ωρωπού διοργανώνουν την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 το “Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisport Festival 2017” στην περιοχή Καλάμου-Αγίων Αποστόλων του Δήμου Ωρωπού.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον αγώνα Τριάθλου, είτε sprint απόστασης (750μ κολύμβηση – 20χλμ ποδηλασίας – 5χλμ τρέξιμο) είτε semi long (1.500μ κολύμβηση – 60χλμ ποδηλασία – 15χλμ τρέξιμο), όσο και στο πολύ προσιτό Aquathlon (750μ κολύμβηση – 5χλμ τρέξιμο), τα οποία θα διεξαχθούν μία εβδομάδα μετά το Πάσχα. Η διοργάνωση, πέρα από τους λάτρεις των multisports, θα «αγκαλιάσει» και τους fitness lovers γενικότερα, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια γκάμα από fitness δραστηριότητες.

Το fun απογειώνει η συμμετοχή στο αγώνισμα της Σκυταλοδρομίας (Team Relay)! Στον αγώνα σκυταλοδρομίας η κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από δύο ή τρεις αθλητές, με κάθε αθλητή της να κάνει από ένα σκέλος του τριάθλου. Έχεις στην παρέα σου κάποιον «καλό» στο ποδήλατο, ενώ για παράδειγμα εσύ είσαι καλύτερος στο τρέξιμο; Ή μήπως «έχεις» το κολύμπι καλύτερα; Η σκυταλοδρομία είναι ο πιο fun αγώνας του τριάθλου, με το feeling της ομάδας σου να σε πωρώνει ακόμα περισσότερο και, εν τέλει, να περνάτε καλά!

Η ομαδική εγγραφή στα ατομικά αγωνίσματα επιβραβεύεται με έκπτωση!

Στο “Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisports Festival 2017, ακόμα όμως κι αν θέλεις να συμμετάσχεις σε ατομικό αγώνισμα μπορείς να έχεις προνόμια με ομαδική εγγραφή οι οποίες επιβραβεύονται με έκπτωση. Με την προϋπόθεση ότι η ομάδα αποτελείται από τουλάχιστον 10 συμμετέχοντες, μπορούν οι αθλητές να έχουν το bonus της έκπτωσης, στα πλαίσια ομαδικής εγγραφής του συλλόγου, της ομάδας ή ...της παρέα τους.

Μια διοργάνωση για όλους!

Το “Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisport Festival 2017” είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους και που θέλουν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους αθλήματα. Οι λάτρεις του Τριάθλου θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά στον Κάλαμο Αττικής, με φόντο τον Ευβοϊκό, είτε ατομικά είτε σε ομάδες σκυταλοδρομίας. Οι πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο κολύμβηση και τρέξιμο. Τόσο οι συμμετέχοντες στους αγώνες όσο και οι φίλοι τους, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν και τα fitness προγράμματα που θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ.

Το Kalamos Multisport Festival φιλοξενείται σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του Δήμου Ωρωπού, λίγα μόνο χιλιόμετρα από την Αθήνα, που εξελίχθηκε μέσα στους αιώνες σε ένα διαμάντι της Βορειοανατολικής Αττικής. Οι Άγιοι Απόστολοι του Καλάμου, απέχουν μόλις 45 χιλιόμετρα από την Αθήνα.

Την Τεχνική Επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η Energy Races, ενώ Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι η Επιτροπή Τουριστικής Αναπτυξης του Δήμου Ωρωπού (ΕΤΑΔΩ) και οι αθλητικοί οι σύλλογοι: Ναυτικός Όμιλος Αγίων Αποστόλων και Α.Ο. Θησέας Ζωγράφου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.energyraces.gr και πιο συγκεκριμένα στο link:

www.energyraces.gr/register/kalamos-multisport μέχρι και την Δευτέρα 17 Απριλίου.

 

Τελευταία Νέα