Διεθνής αναγνώριση για το ελληνικό τένις

Gazzetta team
Διεθνής αναγνώριση για το ελληνικό τένις

bet365

Σπουδαία διάκριση για την Ελληνική Ομοσπονδία τένις καθώς μέσω των δράσεων της βραβεύτηκε η Ελλάδα, ως η χώρα με την καλύτερη πρόοδο σε όλους τους δείκτες της TENNIS EUROPE για το 2016.

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις (TENNIS EUROPE), το Σαββατοκύριακο στο Σότσι, με τη συμμετοχή 39 χωρών.
Η Ελληνική Ομοσπονδία βραβεύτηκε ως η χώρα με την καλύτερη πρόοδο σε όλους τους δείκτες της TENNIS EUROPE για το 2016. Ακόμη βραβεύτηκε ως η καλύτερη χώρα μεταξύ 22 κρατών.
Τα βραβεία παρέλαβε ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς από τον Πρόεδρο της TENNIS EUROPE Jacques Dupre, ο οποίος σχολίασε με θερμά λόγια την πρόοδο του Ελληνικού Τένις, συγχαίροντας το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ.
Νέος Πρόεδρος της TENNIS EUROPE, εξελέγη ο Ρώσος Vladimir Dmtriev.
Ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η ΕΦΟΑ, μέσα στην οικονομική κρίση, προσπάθησε και κατάφερε να συνεχιστούν όλες οι διοργανώσεις Εθνικές και Διεθνείς. Δεν σταμάτησε καμιά αποστολή στο εξωτερικό και ήταν συνεπής στις Διεθνείς υποχρεώσεις της. Και το 2017 συνεχίζει την διοργάνωση 525 Πρωταθλημάτων όλων των ηλικιών, συνεχίζοντας την ανάπτυξη του Τένις σε ολόκληρη την Επικράτεια. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες στο Δ.Σ., τις Ενώσεις, τα Σωματεία Μέλη και ολόκληρη την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις για την τιμητική βράβευση, η οποία ανήκει σε όλους μας. Η TENNIS EUROPE κατέγραψε όλους τους δείκτες προόδου και ανέδειξε την Ελλάδα σαν την πρώτη χώρα στο Ευρωπαϊκό Τένις.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα