Αποκλείστηκαν οι ελληνικές ρακέτες

Gazzetta team
Αποκλείστηκαν οι ελληνικές ρακέτες

bet365

Η εθνική μας ομάδα τένις με αμαξίδιο, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» της πρόκρισης για την τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου.

Στον σημερινό κρίσιμο ημιτελικό της προκριματικής φάσης (ευρωπαϊκή ζώνη) που φιλοξενείται στην Πορτογαλία, η ομάδα του Γιώργου Κόντου ηττήθηκε 2-0 από την Πολωνία και πλέον αύριο θα διεκδικήσει την 3η θέση της τελικής κατάταξης.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης στον πρώτο αγώνα ηττήθηκε 6/0 6/0 από τον Κρουζελνίτσκι, ενώ στον δεύτερο αγώνα ο Στέφανος Διαμαντής έχασε 6/3 6/4 από τον Φαμπίσιακ.

Ρεκόρ συμμετοχών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

Με τη συμμετοχή 62 αθλητών και αθλητριών, διεξάγεται αύριο και την Κυριακή στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο (Μεγάλη του Γένους Σχολή 10, Άλιμος) , το πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ.

Οι αγώνες εκκινούν αύριο στις 10:00 με το ομαδικό. Θα υπάρξει διάλειμμα περίπου μίας ώρας και από τις 14:00 και μετά παίρνουν σειρά τα ατομικά. Η πρώτη μέρα ολοκληρώνεται το απόγευμα (οι τελευταίοι τελικοί ξεκινούν στις 17:00). Την Κυριακή η συνέχεια δίνεται από τις 09:00, ενώ οι τελικοί υπολογίζεται ν’ αρχίσουν γύρω στις 11:00. Το τελευταίο ωράριο τελικών έχει δοθεί για τις 13:00.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι παράλληλα κι ένα τεστ για τους διεθνείς αθλητές, καθώς στις 15 Μαΐου θα δώσουν το «παρών» στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικών 2017, που θα διεξαχθεί στην Μπρατισλάβα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα