Έφορος Φίλιππου Βέροιας: «Είστε ΠΑΟΚάκι» (vid)

Gazzetta team
Έφορος Φίλιππου Βέροιας: «Είστε ΠΑΟΚάκι» (vid)

bet365

Ένταση στην συνέντευξη Τύπου του φάιναλ φορ του Κυπέλλου χάντμπολ που θα διεξαχθεί στη Κοζάνη, με τον έφορο του Φίλιππου Βέροιας να χαρακτηρίζει τον... δικέφαλο «ΠΑΟΚάκι».

Με ένταση ξεκίνησε το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών στο χάντμπολ που θα διεξαχθεί Σάββατο και Κυριακή στην όμορφη Κοζάνη. Συγκεκριμένα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο Κοβεντάρειο οι τόνοι ανέβηκαν, όταν μετά τα λόγια του προπονητή του ΠΑΟΚ Νίκου Γεωργιάδη τον λόγο πήρε ο έφορος του Φίλιππου Βέροιας Στέργιος Διαμαντής χαρακτηρίζοντας τον... δικέφαλο του βορρά «ΠΑΟΚάκι», αφού πριν άρχισε να φωνάζει λέγοντας πως μειώθηκε από τις δηλώσεις του έμπειρου προπονητή των... ασπρόμαυρων.

«Είστε ΠΑΟΚάκι μπροστά στην ιστορία του Φίλιππου Βέροιας», ήταν τα λόγια του Διαμαντή που όπως ήταν λογικό έφεραν αντιδράσεις.

Δείτε το βίντεο του Kozanimedia:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα