Στέκα: «Είδα ανθρώπους να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου»

Gazzetta team
Στέκα: «Είδα ανθρώπους να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου»

bet365

Ο Ιταλός «χρυσός» Ολυμπιονίκης της πυμγαχίας, Μαουρίτσιο Στέκα ήταν αυτόπτης μάρτυρας της τρομοκρατικής επίθεσης έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Λος Άντζελες, αντιλήφθηκε αμέσως μετά την πρόσκρουση του SUV ότι κάτι δεν πήγαινε καλά: «Ακούσαμε το θόρυβο μίας δυνατής πρόσκρουσης και υπήρχε καπνός. Μετά είδαμε τον δράστη να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να κρατά δύο μαχαίρια στα χέρια του.

Είδα ανθρώπους να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου. Ήταν σαν να ήμουν στην κόλαση. Βγαίναμε από το Κοινοβούλιο όταν άκουσα κραυγές τρομοκρατημένων ανθρώπων.

Τα είδαμε όλα. Είδα έναν άνδρα οπλισμένο με δύο μαχαίρια να επιτίθεται σε έναν αστυνομικό στην είσοδο και να τον χτυπά επανειλημμένα. Ο αστυνομικός δεν ήταν οπλισμένος και υπερασπιζόταν τον εαυτό του με γυμνά χέρια.

Μόλις ο αστυνομικός έπεσε νεκρός στο έδαφος εκείνος που έκανε την επίθεση έτρεξε προς το κτήριο. Ακριβώς μπροστά μας. Τότε ένα άνδρας με κουστούμι βγήκε από μία πόρτα περίπου δέκα μέτρα μακριά και τον πυροβόλησε τρεις φορές σκοτώνοντας τον».

 

Τελευταία Νέα