Υποσχέσεις για άμεση παράδοση του Ποσειδώνιου δίνει η ΓΓΑ

Υποσχέσεις για άμεση παράδοση του Ποσειδώνιου δίνει η ΓΓΑ

bet365

Διαβεβαιώσεις ότι άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ηλεκτρομηχανολογική αναβάθμιση του Ποσειδώνιου κολυμβητηρίου οι οποίες είχαν διακοπεί, έδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε η ΓΓΑ επισημαίνεται ότι οι εργασίες σταμάτησαν λόγω τεχνικών ζητημάτων και ότι στόχος είναι η παράδοση του κολυμβητηρίου στους αθλητές.

«Οι τεχνικές υπηρεσίες της ΓΓΑ έδωσαν τις απαραίτητες εγκρίσεις και «οι εργασίες θα συνεχιστούν με στόχο την όσο τον δυνατόν συντομότερη παράδοση του έργου στην αθλούμενη νεολαία της Θεσσαλονίκης, για την οποία η πολιτική ηγεσία οφείλει να εξασφαλίσει την ασφαλή πρόσβασή της στην αθλητική εγκατάσταση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ.


«Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα δοθεί στην αθλητική κοινωνία της Θεσσαλονίκης ένα υπερσύγχρονο κολυμβητήριο που θα πληροί τις προδιαγραφές σε κάθε επίπεδο. Σχετικά με όσα διαδίδονται από κέντρα που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά το θέμα που προέκυψε, η απάντηση θα δοθεί με την ολοκλήρωση ενός υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου απόλυτα σύμφωνου με τις διεθνείς πλέον προδιαγραφές σε κάθε επίπεδο. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για μία εγκατάσταση που είχε μείνει χωρίς την αναγκαία συντήρηση επί σειρά δεκαετιών», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ωστόσο, σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πρακτορείο 104,9, ο ομοσπονδιακός προπονητής και επιστημονικός συνεργάτης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Τάσος Παπαδόπουλος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το αν θα επαναλειτουργήσει η εγκατάσταση: «Οι 8 μήνες εκπνέουν και τελικά το μόνο που έγινε είναι να καταστρέψουν τις υφιστάμενες υποδομές. Και να θέλουμε τώρα να το ανοίξουμε δεν μπορούμε. Ο εργολάβος παραιτήθηκε. Μας είπε ο ίδιος δεν πληρώθηκε κάποια τιμολόγια και έκανε παύση εργασιών και περιμένει τώρα από τη Γενική Γραμματεία.

Το Ποσειδώνιο αποτελεί το μεγαλύτερο κολυμβητικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη και τόπος προπόνησης 20.000 ατόμων την ημέρα. Τώρα περιμένουμε ένα θαύμα. Ο εργολάβος δεν έχει εμφανιστεί, η Γενική Γραμματεία υπόσχεται ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Αναμένουμε μία επίσημη απάντηση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα