Με την εθνική ομάδα ανσάμπλ η πρώτη ημέρα του «Αphrodite Cup»

Gazzetta team
Με την εθνική ομάδα ανσάμπλ η πρώτη ημέρα του «Αphrodite Cup»

bet365

Μία εντυπωσιακή Τελετή και ο αγώνας της εθνικής ομάδας ανσάμπλ θα σηματοδοτήσουν αύριο (24/3) την επίσημη έναρξη της διεθνούς διοργάνωσης ρυθμικής γυμναστικής «Aphrodite Cup».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 24 έως τις 26 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κλειστό του Παλαιού Φαλήρου (TAE KWON DO) και θα πάρουν μέρος 265 αθλήτριες από 23 χώρες και τέσσερις Ηπείρους. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα αύριο θα αρχίσει στις 09.00 με αγώνες συλλόγων στο ατομικό (νεανίδων και γυναικών) σε στεφάνι και μπάλα και θα συνεχιστεί (13.40) με τα προγράμματα (10 κορύνες) του ανσάμπλ νεανίδων των ομοσπονδιών χωρών και με το ατομικό νεανίδων (14.16-18.16) σε στεφάνι και μπάλα. Το τμήμα αυτό του προγράμματος διεξάγεται υπό τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γυμναστικής (FIG).

Αυτό όμως που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον θα είναι το ανσάμπλ γυναικών (18.26), καθώς εκεί θα εμφανιστεί για πρώτη φορά η νέα ελληνική ομάδα. Η ανανεωμένη εθνική (Ερατώ Θεοπίστου, Χρύσα Μουτάφη, Κωνσταντίνα Τσαγκά, Αγγελική Αποστολίδου, Αναστασία Δογραμματζή, Μαριάννα Μανδέλλου) θα παρουσιάσει στο κοινό τα ολοκαίνουργια προγράμματά της.

Θα ακολουθήσει η Τελετή Έναρξης (19.00) όπου, μεταξύ άλλων, η ομάδα γυναικών αισθητικής γυμναστικής του ΓΟΠΦ «Η Αρμονία» θα παρουσιάσει πρόγραμμα με τίτλο «Dream Team». Στη συνέχεια οι αθλήτριες του ίδιου συλλόγου, από το τμήμα “γυμναστικής για όλους”, έχουν ετοιμάσει ένα ωραίο πρόγραμμα με τίτλο «Η αγάπη στο τέλος κερδίζει».

Η πρώτη ημέρα του «3ου Aphrodite Cup» θα ολοκληρωθεί με τα ατομικά γυναικών σε στεφάνι και μπάλα.

Συνδιοργανωτές του «Aphrodite Cup» είναι ο Γυμναστικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου «Η Αρμονία», η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και ο δήμος Παλαιού Φαλήρου. Μεγάλος θεσμικός υποστηρικτής είναι η Περιφέρεια Αττικής, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Τουρισμού. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα