Συνάντηση με το υπουργό είχε η «Κίνηση για την αναγέννηση της πυγμαχίας»

Gazzetta team
Συνάντηση με το υπουργό είχε η «Κίνηση για την αναγέννηση της πυγμαχίας»

bet365

Η «Κίνηση για την Αναγέννηση της Ελληνικής Πυγμαχίας» τοποθετείται εκ νέου για τα κακώς κείμενα στο χώρο της πυγμαχίας και παρεμβαίνει δραστικά, με σκοπό την εξυγίανση του αθλήματος.

Η ανακοίνωση της Κίνησης για την Αναγέννηση της Ελληνικής Πυγμαχίας: «Έχουμε δεχθεί από την έναρξη της προσπάθειάς μας δριμεία κριτική από τους βολεμένους τους συστήματος της Ε.Ο. Πυγμαχίας.

Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να επισημαίνουμε και να καυτηριάζουμε την αδράνεια και την έλλειψη ενδιαφέροντος. Όπως έχουμε ξαναγράψει ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα της αφύπνισης. Ξεκίνησε η χορηγία εξοπλισμού από τον κ. Τσάλα και είναι η 1η φορά που αθλητές με το εθνόσημο θα είναι ομοιόμορφα ντυμένοι μετά από πολλά χρόνια. Κόστος μηδέν!

Πραγματοποιήθηκε η σχολή του ενός αστεριού (1st STAR) AIBA για προπονητές που είχαν προπληρώσει εδώ και δυο χρόνια τη συμμετοχή τους. Κόστος για την Ε.Ο.Π. μηδέν!

Σε πρόσφατη συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού τον οποίο ενημερώσαμε για το άθλημα και τα προβλήματά του μας τόνισε ότι η μόνη Ομοσπονδία που δεν έχει καν ζητήσει συνάντηση μαζί του είναι η Ομοσπονδία Πυγμαχίας.


Επειδή λοιπόν μας κατηγορείτε για μηδενιστές και αλεξιπτωτιστές κάθε τόσο θα σας κάνουμε και μια πρόταση για να υλοποιείτε. Θα καταθέτουμε προτάσεις που σκοπό θα έχουν την προσέλκυση αθλητών στην πυγμαχία και την αύξηση του αριθμού των ενεργών Συλλόγων. Έτσι και το άθλημα θα ζωντανέψει ξανά και η Ομοσπονδία θα αυξήσει τα έσοδα της από τις ετήσιες συνδρομές των Συλλόγων αλλά και τις συμμετοχές των αθλητών σε αγώνες.

Πρόταση 1

Ζητείστε λοιπόν συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού και καταθέστε αίτημα για παρουσίαση και προβολή του αθλήματος της Πυγμαχίας στα σχολεία μια φορά τον μήνα την ώρα της Γυμναστικής. Τον ρόλο του Πρεσβευτή μπορούν να αναλάβουν όλοι οι εγγεγραμμένοι Σύλλογοι σε σχολεία της περιοχής τους.

Πρόταση 2

Αξιοποιείστε το site της Ομοσπονδίας για να ενημερώσετε τα σωματεία. Εκτός από επιβεβλημένες αναρτήσεις για τουρνουά και πρωταθλήματα εξωτερικού όλων των κατηγοριών και όχι μόνο ELITE, για να αποκτηθεί εμπειρία και να μην έχουμε την ταμπέλα των losers όπου εμφανιζόμαστε ανεβάστε όλα τα τυποποιημένα έντυπα της Ομοσπονδίας σε ενότητες για να μπορούν να τα βρίσκουν οι Σύλλογοι και να ενημερώνονται. Αυτό λέγεται Διαφάνεια!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα