Κατέρρευσε και εξέπνευσε 14χρονος κικμπόξερ στη διάρκεια αγώνα

Κατέρρευσε και εξέπνευσε 14χρονος κικμπόξερ στη διάρκεια αγώνα

bet365

O 14χρονος Σκοτ Μάρσντεν κατέρρευσε στη διάρκεια αγώνα κικμπόξινγκ για τίτλο, στο Λιντς και αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ο Σκοτ ήταν μέλος του Marsden's All Styles Kickboxing, στο Σέφιλντ και αγωνιζόταν για τον εθνικό τίτλο.

Ο Γιον Γκριν, πρόεδρος του Παγκόσμιου Συνδέσμου Κικμπόξινγκ (WKA) στην Αγγλία, είπε ότι ο Σκοτ ήταν «ένας αγαπητός και αξιοσέβαστος μαχητής και αθλητής».

Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ συλλέγει στοιχεία προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια θανάτου, αν και φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο που να σχετίζεται με εγκληματική ενέργεια.

Με ανακοίνωση του στο Facebook το Marsden's All Styles Kickboxing club ανέφερε: «Δυστυχώς, το Σάββατο βράδυ ο αγώνας για τον τίτλο Αγγλίας έπρεπε να σταματήσει γιατί ο Σκότι χρειάστηκε άμεση ιατρική παρακολούθηση.

Δεν μπορούσε να προβλεφθεί ότι ο αγώνας θα είχε αυτήν την κατάληξη, αφού σε κανέναν σημείο το ματς δεν έγινε επικίνδυνο για κανέναν από τους δύο αντιπάλους.

Όλοι είμαστε σοκαρισμένοι γιατί δεν υπήρξαν σημάδια ότι ο αγώνας έπρεπε να διακοπεί.

Ο διαιτητής παρενέβη για να προστατεύσει τον Σκοτ όσο γρήγορα μπόρεσε, το οποίο σήμαινε ότι ο Σκοτ δεν έπεσε κάτω για να χρειαστεί να έρθει σε θέση ανάνηψης».

Ακόμη πάντως δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια θανάτου του παιδιού.

 

Τελευταία Νέα