«Έχει οριστεί για τις 10/6 το Mayweather-McGregor»

«Έχει οριστεί για τις 10/6 το Mayweather-McGregor»

bet365

Επίσημο δεν είναι αλλά σύμφωνα με Βρετανικό Μέσο η πολυπόθητη μάχη μεταξύ του Floyd Mayweather και του Conor McGregor έχει οριστεί για τις 10 Ιουνίου!

Αν ισχύει το δημοσίευμα της «Dailymail», τότε σε λιγότερο από τρεις μήνες θα δούμε πάνω στο ρινγκ τη μάχη που όλοι περιμένουν. Floyd Mayweather και του Conor McGregor προετοιμάζονται καιρό γι αυτή τη μάχη και μένει να δούμε αν τελικά η T-Mobile Arena του Λας Βέγκας θα ανοίξει τις πύλες της για να φιλοξενήσει το λαμπερό αυτό αγώνα.

Θυμίζουμε ότι για να γίνει αυτό το ματς, ο καθένας τους έχει ζητήσει από 100.000.000 δολάρια, αν και ο McGregor θα πρέπει να δώσει ένα μέρος του ποσού αυτού στο UFC, μιας και θα του επιτρέψει να αλλάξει αγώνισμα και από τις μεικτές πολεμικές τέχνες θα μεταβεί στο πυγμαχικό στιλ.

Θυμίζουμε πως ο... άχαστος Mayweather πρόσφατα δήλωσε:

«Δεν θέλω να ακούσω άλλες δικαιολογίες για τα λεφτά και το UFC. Να υπογράψει το χαρτί και να έρθει να με αντιμετωπίσει τον Ιούνιο. Απλά πράγματα. Έχω βαρεθεί να σε ακούω να κλαψουρίζεις για τα χρήματα. Εγώ είμαι στο Α επίπεδο και εσύ στο Β. Έλα να παλέψουμε!

«Από σήμερα επιστρέφω και επίσημα στην ενεργό δράση για χάρη του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ! Δεν χρειάζεται να το καθυστερούμε. Να μπούμε στο ρινγκ τον Ιούνιο!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα