Γιαννιώτης: «Υπέροχο να βρίσκομαι ανάμεσα σε μικρά παιδιά»

Gazzetta team
Γιαννιώτης: «Υπέροχο να βρίσκομαι ανάμεσα σε μικρά παιδιά»

bet365

Ο Σπύρος Γιαννιώτης έκλεψε την παράσταση στο ΟΑΚΑ, όπου πραγματοποιήθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες στις προαγωνιστικές κατηγορίες της κολύμβησης (9-12 ετών).

Παράλληλα, αγώνες έγιναν σε Νάουσα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα και Χίο.

Στη διοργάνωση του ΟΑΚΑ, στην οποία μετείχαν περισσότεροι από 1700 μικροί αθλητές, την παράσταση έκλεψε ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος ξεκινώντας τις δράσεις του ως πρεσβευτής των αθλημάτων της ΚΟΕ, βρέθηκε στους αγώνες κάνοντας απονομές σε αρκετά αγωνίσματα.


Έτσι οι λιλιπούτειοι κολυμβητές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν δίπλα σε έναν αθλητή πρότυπο για την υπομονή και την επιμονή του και φυσικά για το ήθος του.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης από την πλευρά του σημείωσε: «Το να είσαι ανάμεσα σε μικρά παιδιά είναι κάτι υπέροχο. Μπορείς να δεις τα χαμόγελα, αλλά και την αγωνία τους για το καλύτερο μέσα στους αγώνες. Η χαρά αυτών των παιδιών είναι ότι καλύτερο για τη συνέχεια της ελληνικής κολύμβησης. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να βρίσκομαι ανάμεσα σε λιλιπούτειους αθλητές. Μου έκαναν ερωτήσεις για τα πάντα.

Ήταν ενημερωμένοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ μερικά παιδιά μου έκαναν ερωτήσεις ακόμη και για τις επιδόσεις μου στην ηλικία τους. Θέλω να είμαι δίπλα τους και να τα στηρίξω μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία μου στο χώρο, αλλά και την αγάπη μου για το άθλημα και συνολικά για τον αθλητισμό».

Όσον αφορά τις επόμενες δράσεις του ως πρεσβευτής των αθλημάτων της ΚΟΕ υπογράμμισε: «Θα παραβρεθώ σε αναπτυξιακά καμπ κολύμβησης και θα έχω την ευκαιρία να μιλήσω με νεότερους αθλητές. Το θεωρώ πολύ σημαντικό τό ότι θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αναλύσεις στις προπονήσεις. Θα είναι κάτι διαφορετικό.

Τα παιδιά έχουν πολλές ερωτήσεις. Κι εγώ ως παιδί ήθελα να ρωτάω τους μεγαλύτερους αθλητές και καταλαβαίνω πως και οι νεότεροι θέλουν να το κάνουν. Επίσης μπορώ να τους παρέχω βοήθεια στο ψυχολογικό κομμάτι μέσα από τις εμπειρίες μου και τη διαχείριση καταστάσεων. Ο αθλητισμός έχει πάρα πολλές δυσκολίες και πάρα πολλές απογοητεύσεις, τις οποίες καλούνται να ξεπεράσουν. Τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης και πρέπει να τα προσέξουμε».

 

Τελευταία Νέα