Γέμελος: «Οι Ιταλοί βλέπουν διαφορετικά τους κολυμβητές»

Gazzetta team
Γέμελος: «Οι Ιταλοί βλέπουν διαφορετικά τους κολυμβητές»

bet365

Πολύ καλές επιδόσεις και τρεις θέσεις στο βάθρο περιελάμβανε η παρουσία της ελληνικής αποστολής στο 7ο Τρόπαιο Κολύμβησης Μιλάνο.

Ο συνοδός προπονητής της ελληνικής αποστολής Νίκος Γέμελος και ο εις εκ των πρωταγωνιστών με την κατάκτηση δύο ασημένιων μεταλλίων, Απόστολος Χρήστου, μίλησαν για τη διοργάνωση.

Νίκος Γέμελος: «Αυτό που φάνηκε στους αγώνες του Μιλάνου είναι το πολύ καλό επίπεδο των Ελλήνων κολυμβητών που έκαναν καλές για την εποχή επιδόσεις συναγωνιζόμενοι με κορυφαία ονόματα. Οι αγώνες είχαν έντονο συναγωνισμό με μεγάλη συμμετοχή πρωταθλημάτων, ενώ και ο κόσμος είχε ιδιαίτερη συμμετοχή. Οι Ιταλοί βλέπουν πολύ διαφορετικά (σ. με θετική έννοια) τους αθλητές και ιδιαίτερα του κολυμβητές από ότι εμείς».

Απόστολος Χρήστου: «Ήταν μια καλή εμφάνιση για την περίοδο και τις συνθήκες. Οι επιδόσεις ήταν καλές και συνεχίζω την προετοιμασία μου κανονικά. Ειμαι ικανοποιημένος αφού καταφερα να κάνω και ενα ατομικό ρεκόρ στα 50 μ πεταλούδα (σ. 24.21). Επόμενος στόχος το Οπεν της Στοκχόλμης»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα