Αυτή είναι η απειλητική επιστολή στα μέλη της ΕΟΕ

Gazzetta team
Αυτή είναι η απειλητική επιστολή στα μέλη της ΕΟΕ

bet365

Η εφημερίδα Livesport αποκάλυψε την απειλητική επιστολή σε τέσσερα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, που πραγματικά θυμίζει υπόκοσμο.

Οπως γράφει η εφημερίδα: μεγάλο ντόρο στον μικρόκοσμο του ελληνικού αθλητισμού προκάλεσε το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκαν τέσσερα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Συγκεκριμένα, από ένα άγνωστο email που είχε την ονομασία «[email protected]» έλαβαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους ηλεκτρονικό μήνυμα με απειλές ακόμα και για την ίδια τους την ζωή.

Το απειλητικό μήνυμα εστάλη στους Αντώνη Νικολόπουλο, Γιώργο Αλικάκο, Μιχάλη Φυσετζίδη και Βασίλη Κατσώρα. Σε έναν απ’ αυτούς που οδηγάει και μοτοσυκλέτα του έστειλαν μία φωτογραφία με τρακαρισμένη μηχανή που ήταν ίδιο μοντέλο με τη δική του! Και του έγραψαν πως στην Ελλάδα οι παραβιάσεις των στοπ είναι συχνές!

H «Live» αποκαλύπτει σήμερα το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκαν τα τέσσερα μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ. To μήνυμα είχε τον τίτλο «Ντροπή σας»:

«Είσαστε ανέντιμοι κύριοι ! Αν δεν ντρέπεστε για τους εαυτού σας κάπου-κάπου, δεν είσαστε τίμιοι. Η χειρότερη ταπείνωσή σας δεν είναι παρά η στιγμιαία διασκέδαση αυτού που ψηφίσατε. Είσαστε πρωτόγονοι κύριοι ! Ο πρώτος πίθηκος που έγινε άνθρωπος διέπραξε έγκλημα εναντίον του είδους του. Είσαστε ζώα κύριοι! Το γεγονός πως ο άνθρωπος γνωρίζει το καλό και το κακό, αποδεικνύει την ανωτερότητα της σκέψης του σε σχέση με τα ζώα. Το γεγονός πως παρ’ όλα αυτά, κάνει το κακό, αποδεικνύει την ηθική κατωτερότητα σε σχέση με τα ζώα που είστε κύριοι. Είσαστε γελοίοι κύριοι ! Το να παριστάνεται τους σπουδαίους στους εαυτού σας είναι τόσο σημαντικό όσο γελοίο είναι να παριστάνεται τους σπουδαίους στους άλλους. Τίποτε δεν εμπνέει περισσότερο τη συγχώρεση από την εκδίκηση . Στην περίπτωση την δικιά σας το να σας επιτρέψουμε να ζήσετε προσωρινά στην εξουσία είναι η καλύτερη εκδίκηση».

Είναι πολύ πιθανό, τα απειλητικά μηνύματα να έχουν σχέση με τις πρόσφατες εκλογές στην ΕΟΕ, στις οποίες εκλέχθηκε πρόεδρος για τρίτη φορά ο Σπύρος Καπράλος. Το αποτέλεσμα των εκλογών αμφισβητεί έχοντας προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη, ο έτερος υποψήφιος για την Προεδρία Ισίδωρος Κούβελος.

 

Τελευταία Νέα