Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Gazzetta team
Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στο Μαραθώνιο Ναυπλίου

bet365

Δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο και άλλες δράσεις περιλαμβάνει η συνεργασία του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center με την Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου και τον Δήμο Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ).

Το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει:

Προληπτική Καρδιολογική εξέταση για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα «Προετοιμασίας των Δημοτών – Ερασιτεχνών δρομέων goo running ». Το πρόγραμμα ξεκινά από την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017. Απευθύνεται στους συμμετέχοντες στο παραπάνω πρόγραμμα αλλά και στους Δημότες ανεξαρτήτου Ηλικίας που έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του Μαραθωνίου. Φορέας Υλοποίησης είναι η Οργανωτική Επιτροπή σε συνεργασία με τον Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ). Διάρκεια Προγράμματος, από 1 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη έως και τις 4 Μαρτίου ημέρα Σάββατο. Ώρα έναρξης Εξετάσεων, από Τετάρτη έως Παρασκευή: 10:00 με 17:00 και Σάββατο 10:00 με 14:00.

Προληπτική Καρδιολογική εξέταση την Πέμπτη 2/03/17 από κλιμάκιο ιατρών στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδας

Εκπαιδευτική Ημερίδα το Σάββατο, 4 Μαρτίου και ώρα 17.00 στο Βουλευτικό με Θέμα: «Πρόληψη Καρδιακών Νοσημάτων: αναγνωρίζω τα σημάδια, σώζω την καρδιά μου»

Συμμετέχουν:

κ. Γ. Ανδρικόπουλος, Διευθυντής Α΄ Καρδιολογικού Τμήματος / Ηλεκτροφυσιολογίας και Βηματοδότησης του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

κ. Κ. Κεραμιδά, Καρδιολόγος Β’ Καρδιολογικού Τμήματος του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

κ. Κ. Παναγιωτόπουλος, Καρδιολόγος

 

Τελευταία Νέα